PatatesAdam
Üye
Merhaba arkadaşlar boyum 183 kilom 105 muai thai,capoeira ve iyi bir diyetle incelip esnekliğimi ,hızımi ve gücümü arttırmayi düşünüyorum.Ayrica bana Kadiköyde veya civarinda iyi bir capoeira salonu önerebilirseniz sevinirim.
Ilk başta bende öyle dūşündüm sonra birden neden ikisini birden yapmiyim dedim kendi kendimeİyi günler bro ben İstanbulda yaşamıyorum bir yer öneremiyecegim fakat sana şunu önerebilirim 2 sini seçmek yerine hangisine daha çok tutkun varsa daha çok seviyorsan hangisini onu sec ve yanında yağ yakımı şeklinde fitnessa git bol bol kardiyo ile yakarsın kısa sürede zaten çoğu dövüş sporu ağır idmanlardan geçer iyi bir kalori yakabilirsin
Gereksiz aga birinde ustalaş sonra diğerine gec çünkü karıştırırsın ikisini beraber gölge boksu yaparken falan ortalık allak bullak olurIlk başta bende öyle dūşündüm sonra birden neden ikisini birden yapmiyim dedim kendi kendime
eyw bro[DOUBLEPOST=1473499636][/DOUBLEPOST]Gereksiz aga birinde ustalaş sonra diğerine gec çünkü karıştırırsın ikisini beraber gölge boksu yaparken falan ortalık allak bullak olur
Not edildi .Ayrica kafamda bir ağirlik programi vardi ama üçünü eş zamanli götürmekte muhtemelen çok zorlanirdim.Ektra cardio ya ihtiyacin yok ancak compound egzersizlerle yapilan ekstra ağirlik çalişmasi güç konusunda yardimci olacaktır
LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi