Her iki durumda da kalori açığı verecek misin?Haftada 3 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Carb cycling yapmayı düşünüyorum sizce yapılır ? İdman günlerinde yüksek kalan günlerde düşük almayı düşünüyorum. Fakat yüksek karb günlerinde de temiz beslenmeye gayret edeceğim. Mevcut kilom 114 yağ oranım %24.
Evet hocam yaklaşık 500 kalori açık oluşturmayı düşünüyorum. Low carb tarzı gidiyordum sıkıntı yoktu fakat upper/lower splitine geçince yetmemeye başladı. Bu yüzden carb cycling mantıklı geldi bana.Her iki durumda da kalori açığı verecek misin?
Hocam 250 Gr protein tüketmek çok zor benim için. Ama yapmaya başladım bakalım sonuçları nasıl olacak.Çok uzun süreli olmasın 3 4 hafta tut,max haftada 2 gün yüksek karb al,hiit cardio yap 1 2 gün,beslenmede mikrolara önem ver etkisini göreceksin şu an 2.haftadayım ve adam akıllı yapmamama rağmen etkisi güzel.Proteini olabildiğince yüksek tut 250 altına inmemeye çalış,yağ alımınada dikkat et sağlıklı yağlardan gün içinde en az 100 gr tüket ciddi anlamda faydası fazla olur.
naptın gördün mü faydasını düzgün yapabildin miHocam 250 Gr protein tüketmek çok zor benim için. Ama yapmaya başladım bakalım sonuçları nasıl olacak.
Hocam araya taşınma vs. girdi çok sıkıntılı zamanlardan geçtim. 3 Gündür carb cycling tarzı bir diyet uyguluyorum 800 gr vermişim değişim başladı. Antrenman günleri +200 gr temiz carb almaya çalışıyorum. Bence fazla kasmadan ve kirli beslenmeden uygulandığında çok verimli.naptın gördün mü faydasını düzgün yapabildin mi