ventura800
Üye
iyi günler ben kilo vermek için inat etmiş biriyim
beslenmemi zaten ayarlıyorum düzgün bir şekilde iştahlı değilim..spor akedemisi mezunuyum bu arada...antrenman planımı yazıyorum lütfen yorum yapalım ve daha iyi tavsiyeleri olan fikir versin iyi günler..
-20 dk koşu bandı tempolu yürüyüş ( yag yakım nabız aralıgına göre bazen koşuyorum bazen yürüyorum 150 üstüne çıkmıyor nabızım ortlama 145 nabız)
-15 dk eliptik bisiklet
-10 dk bisiklet(bisikleti iptal edip o süreyi eliptik ve koşu bandına koymayı düşünüyorum)
3x15 tekrar bench press. üst göğüs. omuz.butterfly(göğüs sıkıstırma)bunları süper set şeklinde yapıyorum toplam 3 set
-3x15 leg press.leg extension. leg curl. bu da süper set...
-20 dk koşu bandı
-15 dk eliptik...... program burda bitiyor zamanım kalırsa mekik hareketlerini yapıyorum ama şuan sıkılaşmaktan çok kilo vermem lazım diye çok üstüne gitmiyorum..)
yorumlarınız....???

-20 dk koşu bandı tempolu yürüyüş ( yag yakım nabız aralıgına göre bazen koşuyorum bazen yürüyorum 150 üstüne çıkmıyor nabızım ortlama 145 nabız)
-15 dk eliptik bisiklet
-10 dk bisiklet(bisikleti iptal edip o süreyi eliptik ve koşu bandına koymayı düşünüyorum)
3x15 tekrar bench press. üst göğüs. omuz.butterfly(göğüs sıkıstırma)bunları süper set şeklinde yapıyorum toplam 3 set
-3x15 leg press.leg extension. leg curl. bu da süper set...
-20 dk koşu bandı
-15 dk eliptik...... program burda bitiyor zamanım kalırsa mekik hareketlerini yapıyorum ama şuan sıkılaşmaktan çok kilo vermem lazım diye çok üstüne gitmiyorum..)
yorumlarınız....???