cardio antrenman planım (çok güvendiğim bir program yorumlayın lütfen)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi günler ben kilo vermek için inat etmiş biriyim :) beslenmemi zaten ayarlıyorum düzgün bir şekilde iştahlı değilim..spor akedemisi mezunuyum bu arada...antrenman planımı yazıyorum lütfen yorum yapalım ve daha iyi tavsiyeleri olan fikir versin iyi günler..

-20 dk koşu bandı tempolu yürüyüş ( yag yakım nabız aralıgına göre bazen koşuyorum bazen yürüyorum 150 üstüne çıkmıyor nabızım ortlama 145 nabız)
-15 dk eliptik bisiklet
-10 dk bisiklet(bisikleti iptal edip o süreyi eliptik ve koşu bandına koymayı düşünüyorum)

3x15 tekrar bench press. üst göğüs. omuz.butterfly(göğüs sıkıstırma)bunları süper set şeklinde yapıyorum toplam 3 set
-3x15 leg press.leg extension. leg curl. bu da süper set...
-20 dk koşu bandı
-15 dk eliptik...... program burda bitiyor zamanım kalırsa mekik hareketlerini yapıyorum ama şuan sıkılaşmaktan çok kilo vermem lazım diye çok üstüne gitmiyorum..)
yorumlarınız....???

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı