Cardio sayesinde yağlar atılıyor.. Peki yanaktaki yağlar?

yani bn normal de oyle kilolu degilim fakat yaglı urunleri cok yedim...

simdi yakında cardio ya başlıcam.. yani bodyede bi nevi... peki ben cardio yaptıkça yanagımdaki yağlar da azalırmı vucuttaki yagın azalmasıyla?... cunku suratım tombalak gibi olcak yoksa :P

açmak için en uygun burayı buldm.. silmezseniz sevinirim...

ilk olarak yanaklardan kilo verirsin büyük ihtimal en son nerden kilo aldıysan ilk oradan verirsin ve genelde önce surattan en sonda karın kısmından yağ verilir. tabi bu senin genetiğinle alakalı bi durum...

düzgün diyet ve kardio yaparsan kilo vermen baslayinca onlar da gitmeye baslar tamamen senin elinde olan bir durum...

conibigut dedi:
düzgün diyeti hocam ayarlayacaktır değil mi
soruna insallah diye yanit vereyim, piyasada hoca adi altinda yamuk yumuk insanlar var, yalan yanlis bilgiler verebiliyorlar, umarim iyi bir hocan vardir.
bence hocan beslenme programini yazdiktan sonra vucut olculerinle (mumkunse resimlerinle) beraber beslenme programini ve antreman programini bizimle de paylas, buradan da ise yarar bilgiler edinebilecegini dusunuyorum, kolay gelsin..

Re: Cardio sayesinde yağlar atılıyor.. Peki yanaktaki yağlar

conibigut dedi:
yani bn normal de oyle kilolu degilim fakat yaglı urunleri cok yedim...

simdi yakında cardio ya başlıcam.. yani bodyede bi nevi... peki ben cardio yaptıkça yanagımdaki yağlar da azalırmı vucuttaki yagın azalmasıyla?... cunku suratım tombalak gibi olcak yoksa :P

açmak için en uygun burayı buldm.. silmezseniz sevinirim...

Faydalı kardiyo çalışma nabzında sürekli calıştıkca vücut zaten genel olarak ilk önce yanaklardan yani kendisi icin önemsiz gördüğü bölgeden baslıo yağ yakmaya erkeklerin yağ depolama yeri göbek ve bel kısmıdır kadınlar ın ise basenleridir

yani ilk olarak erkek vücudunda göbek karında toplanmaya basladığı için doğal olarak en son karın bölgesinden yağ yakımı gerçekleşecektir..

Faydalı nabız hızını ölç 220-Yaş=CıkansonucX0.7 bu kalbinin alt sınırı eğer cıkan sonucu 0.9 la çarparsan buda kalbinin üst sınırı olacaktir yani 21 yasındaki bir insanın 220-21=199x0.7=139.7 üst sınırı ise 199x0,9=179 150-160 seviyesinde de kardiyo yapmalısın yuksek oksijenli ortamları tercih edersen daha hızlı yağ yakımı gerçekleşir Belgrad ormanı buna büyük örnek :) istanbulda orman bırakmadıki adamlar her taraf karbondioksit ve azot ..

Back
Yukarı