Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar. Su an yurtdisinda bulundugum icin spor salonuna gitme dururum pek yok. Hafta da 3-4 defa kosuyorum. Bel bolgem yagli ve amacim yag yakmak. Bunun icin nasil bir antreman ve beslenme onerirsiniz? Simdiden tesekkurler.
Merabalar 1 Diyet olarak Her gün sabah kahvaltıda : istersen 2 tane de esmer ekmek, 2 tane yumurta beyazı - 2 tane ceviz - 2 cibrit kutusu peynir - 1 tam domatez - 1 tam salatalık - Öğle saatleri ise : 1 kase salata içinde ; 1 yemek kaşıgı zeytin yağı, elma sirkesi , bol limon olucak 1 kasede light yogur
3 -4 Gibi Acıkırsan: 1 tane elma ile beraber light süt
Akşam Saati: tavuk göğüs; Suda Haşlanmış olucak 1 kase Light yoğurt salata yiyebilirsin tavuk göğüsü yoksa balık ye ama zeytin yağında başka yağ kullanmak yok Egzersiz olarak
Sabah koşusunu 1 saaten fazla yapma tempılu koş fazla koşmak kas gelişmesini engeller 1 saat yeterli ve internetten araştır karın bölgesi yan bölge yağlanmasına karşı yapılması gereken antremanları gösteriyorlar benim elimden gelen bu kardeşim umarım işe yarar Ha Bu arada ben 110 kilodan 81 kiloya düştüm bunlara dayanarak sana yardımcı oluyorum icin rahat olabilir Şimdiden Başarılar