Arkadaslar merhabalar oncelikle. Ben bugun gittim bu urunu aldim ve ilk defa kullandim. Karpuzlusunu aldim ve tadi oldukca iyiydi. Karpuzlu sakiz gibiydi

bide sunu soyliyim benim hayatimda neredeyse hic kafein yok. Kahve desen 2 3 haftada bir arkadaslarla kafede oldugu kadar. Cay desen hafrada 3 4 gun sabahlari 1 bardak. Ictim urunu tabikide ac karna yemekten 2 saatkadar sonra. Ictim ve beklemeye basladim. Bekledikce midem biraz yanar gibi oldu. Su ictim nerden baksaniz 500 ml bir sise kadar. Kafein esigim dusuk oldugu icin sanirim 20.dakikadan sonra bi yanma geldi vucuda. Basim zonk zonk oldu. Dedim herhalde cikmaliyim spora. Ciktim isindim basladim. Performans olarak beni sasirtti diyebilirim. Bekledigimden iyiydi. Hayatimin en hard idmanini yaptim. Hemde suana kadarko en fazla.agirliklarimla. Tabi bunlar benim acimdam gorusler. Idman sonrasi yuzum kipkirmiziydi. Basimda boynumda kolumda damarlarim fiskircak gibiydi ve hosuma gitmedi degil

yani anlicaginiz bence iyi bir urun. Tar performan vs olarak. Indirimden aldogim.icin fiyatida fena degildi. Eger benim gibi hayatinizda kafein azsa ve merak ediyosaniz kesinlikle kullanin. Pisman olmazsiniz