Cellucor C4 Extreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 141 65,6%
  • Orta karar

Votes: 49 22,8%
  • Başarısız

Votes: 25 11,6%

• Total voters
    215
teşekkür ederim yoksa bizim için çok tehlikeli sürekli maçlara gidiyorum oralarda böle bilinçsizce yakanıp sporu bitirmek istemem bu arada arkadaşının adı ne :)

kemal kaldırım antalya dan romanyadan yeni geldi oda yaşımız 17 bende bir süre judo yapmıştım biliyorum ben ne olur ne olmaz c4 kullan derim içeriği digerlerine göre daha sade ve etkisi de güzel

kemalden noxplode doping olarak çıkıyormuş gibi muş lu bir şey duymuştum.o normal antrenmanlarda kullanıyordu o yüzden.ama c4 te sıkıntı olmaz aslında noxplode da da olmaz ama ne olur ne olmaz :) kocaeli iyidir bu arada benim bildiğim en başarılı il hayırlısı kolay gelsin :)

C4 elime gecti gecen antremanda kullandim, etkisi oldugunu soyluyebilirim, Antremanda hep maksimum calistim, setler arasi sureyi kisaltmama ragmen agirliklarim azalmadi,aksine daha agir girdiklerim de oldu, Antremanim 6 dk daha erken bitti ve buna ragmen daha fazla karin hareketi yapma istegi geldi, ve 2 extra karin hareketi yaptim,Kaslarim tukenmis olmasina ragmen(1 sinav bile cekemedim) enerjim vardi.

Eksi yonu ise sabah 4:30 da kalkip 9 saat calisip 1 saat 20 dk antreman yapmama ragmen, uyumakta bayagi zorlandim.Kendimi cok uyanik hissettim. Bana uykusuzluk yapti ki, ben cok derin ve rahat uyuyan biriyimdir.Bu arada pink lemonade tatini denedim, biraz sekerli ama tatini begendim.Bence basarili bi urun, eger hardcore calismak istiyorsaniz mutlaka deneyin.Son olarak pump ozelligine dikkat etmek istedim, acikcasi pump konusunda biraz geri kalan bi urun. Pump icin bu urun bana etki etmedi.

Kullanım Zamanı

Tam kullanım zamanı tam olarak ne kadardır yani antrenmandan kaç dakika önce ve antrenmandan sonra yada gün içinde kullanılıyormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

İlk başladığımda 1 ölçek kullandım zamanla vücut alışınca kutunun ortasından sonra 3 servise çıktım. Güç artışı ve pump gerçekten iyi. Sağlam biceps antrenmanı yapınca pumpı gerçekten göreceksiniz.

İçtikten sonra 10 dk içinde karıncalanma oluyor bunun sebebi de içindeki citruline malate. Güzel bi his aslında, etkisini neredeyse hemen fark ediyorsunuz. Kullandığınız ürünün orijinalliğini bu şekilde bile anlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ürünün içindeki creatin nitrat bildiğimiz creatin'inin görevini yapar mı? bilgilendirirseniz sevinirim.

kreatin görevinden kastın enerjimi su tutmasımı ?
mono gibi su tuttuğunu sanmıyorum ... ama yanlış bilioda olabilirim ama enerji açısından etkisi aşağı kalmaz .. ancak ben mono dan şaşmıyorum su tutucu özelliğindende ötürü

monoda aslında beslenmeyle alakalı biraz su tutumu.nitrat zaten su tutmaz öyle.enerji açısından da daha iyi bence

arkadaşlar bu ürünün içindeki creatin nitrat bildiğimiz creatin'inin görevini yapar mı? bilgilendirirseniz sevinirim.

bızım saloındakı hoca bundan kullanıyor. 1 gram creatın nıtrat 10 gram mono creatıne esıt dedı pek aklıma yatmadı ama bu konunun altında bu bılgının dogurulugu hakkındakı bılgılerınızıde alabılırsek cok mutlu olurum :D

Back
Yukarı