Cellucor Cor-Performance Whey

Ürün supplementler.com da stokda.
İçerik olarak güzel bi ürüne benziyor fakat servis sayısına göre fiyatı çok fazla.

Ürünün içeriği

Bu ürünün tarçınlısının mükemmel olduğu söyleniyor bulursam deneyeceğim kışın iyi gider :)

Ben açıkcası sürekli aynı ürünün ard arda kullanılması taraftarı değilim. Bu yüzden şu zamana kadar birçok protein tozunu hem bulk hem de definasyon döneminde test etme şansı buldum. Kullandığım ürünler arasında gerçekten ön plana çıkan ve ard arda 2 kutu kullanmamı sağlayan tek protein tozu markası Cellucor Cor-Performance'dır. Yüksek BCAA oranından dolayı tercih etmiştim, nitekim yararını da gördüm. Amacım her zaman pro model fitness olmak olduğu için vücutta görünen damar sayısı, definelik benim için hep ön planda olmuştur. Bu ürün ise sağlam bir diyetle birlikte kullanıldığında gerçekten etkisini gösteriyor.

Malesef fiyatı piyasadaki ürünlerin çoğunun üstünde fakat 1 kere denemekte fayda var, yararını görürseniz devam ettirebilirsiniz çünkü piyasada etkisi çok az veya istenilenden az olan protein tozları bir hayli fazla ve şişirilmiş reklamlar ile kullanıcının gözü boyanıyor. Tad olarak ise çok iyi diyemeyeceğim ama içilmeyecek gibi de değil. Gayet rahat bir şekilde sindiriliyor, 1 dakikalık çalkalama sonucu topaklanma olmuyor ve tamamen su ile karışıyor. Önerim chocolate olanı, cookie aromalı olanı hem çok şekerli geldi hem de içinde ufak tefek çikolata aromaları çıkıyor, insanın ağzında pek hoş bir tad bırakmıyor.

Protein oranı ideal ama gramaj ve fiyatta sınıfta kalmış bir ürün ayrıca şu aralar amerikada en çok satan ikinci protein tozu.

Bir kutu daha optimum bitireyim bunu deneyeceğim, Amerikada ciddi anlamda satışları tavan yapmış.

Fiyatı bazı sitelerde düşmüş. Bende şuanda Genrise instant ve Optimum complete olduğundan bu kampanyadan yararlanmıyorum duyurayım dedim:). 175 lira gibi bir fiyattan veriliyor bilginize sunarım.

229tl gibi Uçuk bi fiyat şirket yetkilileri görse burdakı fiyatları utanır adamlar o derece ..

Back
Yukarı