Cem Adrian - Yalnizlik klibi - Cem Adrian'in vucudu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

brhmcr

Guest
Cem Adriani sevmem ancak klibinde vucudunu gozler onune sermis, kendisinin bu kadar iyi vucuda sahip oldugunu bilmiyordum.Klipte kendisi gibi garip.

[YOUTUBE]uehd1MpeaSg[/YOUTUBE]

Bir kac screen shot ekliyorum...

Eklentiler

• cem adrian 2.JPG
    cem adrian 2.JPG
    34,6 KB · Görüntüleme: 1.248
  • cem adrian.JPG
    cem adrian.JPG
    35,7 KB · Görüntüleme: 1.615
bence bir şey yok.sadece zayıf.saygılar

muratcan.biceps birakta vucut gelistirmeci olmasin ama ortada bir calisma, emek var :)

Arkadan poz veriyor kanapede omuz basi ve triceps uyumu gayet hos.

Sahsen benim gozume hitap etti, siradan bir insan vucudu degil sonucta.

Bu adamı dinleyen varsa nesini beğeniyor acaba ciddi merak ediyorum çok hayranı var ama. Kaç şarkısını dinledim hiçbişey anlamadım yani popüler kültür herifi başka bişey değil. Vücudu fena değil gibi duruyor diyetli 3-4 aylık bi vücut gibi sanki

cem adrianı hiç sevmem kendisiyle öpüştüğü bir album kapağına rastlamıştım bir keresinde.. ancak vucudu gerçekten şaşırttı sportif bir hali var

Bu adamı dinleyen varsa nesini beğeniyor acaba ciddi merak ediyorum çok hayranı var ama. Kaç şarkısını dinledim hiçbişey anlamadım yani popüler kültür herifi başka bişey değil. Vücudu fena değil gibi duruyor diyetli 3-4 aylık bi vücut gibi sanki

bende merak ediyorum nesini beğeniyo o kadar insan

İlk resimde biraz güzel de 2. resimde çocuk gibi vücudu var anatomik olarak çok cılız herhalde ya da resimden dolayı da öyle çıkmış olabilir omuzları çok ama çok dar göğüs kafesi de ufacık, kafa yapısı küçük olduğu halde o vücuda büyük gelmiş :D

Tarzı ve kişiliği gayet iyidir. Diğer sanatçıyım diye geçinen insanlar gibi değil en azından sürekli magazin programlarında veya televizyonlarda boy göstermiyor. Bana göre sanatı da yerinde bir adam, sevebilmek için dinlemek gerekir, kulak gerekir, anlamak gerekir. Elbette sevmeyebilir, anlamayabilirsiniz saygı duyarım herkes sevecek veya herkese sevdireceğiz diye bir kural yok ama kişilik olarak çok efendi, sakin bir insandır. Belirtmek istedim, saygılarımla..

Vucüt yapısı olarakta bence gayet başarılı, bu kadar durgun olan birisinde böylesine bir vucüt insanı şaşırtıyor.

Back
Yukarı