Chalisthenics

Sado12

Üye
Arkadaşlar yağ oranım 18 civarı,65 kiloyum ve 175 cm boyum var chalisthenics yapıyorum ama buna biraz ağırlık katıp bodye benzetmeyede çalışıyorum sizce fit bir vücut için diyet mi yapıyım yoksa kilo mu alıyım

Amacım fit gözüküp akrobatik hareketleri rahat yapabilmek chalisthenics dayanıklılı istiyor bunun da belli bir vücut oranı olması lazım bence

TEŞEKKÜRLER

...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer calisthenics hareketleri yapacaksan ne kadar fazla kütle o kadar fazla zarardır.
Senin amacın yağ oranını düşürmek olsun zaten o zaman çıkacaktır estetik bir vücut aynı zamanda hareketleri de çıkarabilecek seviyeye geleceksindir.

Eğer calisthenics hareketleri yapacaksan ne kadar fazla kütle o kadar fazla zarardır.
Senin amacın yağ oranını düşürmek olsun zaten o zaman çıkacaktır estetik bir vücut aynı zamanda hareketleri de çıkarabilecek seviyeye geleceksindir.
kaç kiloya inmeliyim

kaç kiloya inmeliyim

Yağ oranın ne zaman hareketleri yapmaya elveriyorsa o seviyeye kadar düşürmelisin bak kilon demiyorum yağ oranı diyorum mesela adam 75 kilodur yağ oranı %8-10 dur planche yapabilir aynı adam yine 75 kilodur ve yağ oranı %15-18 dir planche yapamaz bunun gibi vücudun ne zaman elveriyor ise o zamana kadar yağ yakmalısın.

Back
Yukarı