white_strat
Üye
Merhaba Arkadaşlar
1.5 yıldır düzenli bb sporu ile ilgileniyorum
Çeşitli zamanlarda Kan Tahlili yaptırarak sıkıntı varmı diye kontrol ediyorum.
Bugüne kadar pek bir sıkıntı yoktu ancak son detaylı check up kontrolümde değişik durumlarla karşılaştım sizlerle paylaşmak istiyorum
Ultımate IsoMass Extreme Gainer,Unıversal Liquid Amino ve C4 Cellucor kullanıyorum.
Biyokimya testimde Kreatin Kinazda ciddi artış var referans aralığı 39-308 iken benimki 1150 çıktı.Karaciğerlerde de ufaktan sıkıntı başlamış.Sporuma devam edeceğim ama ek besinlere bir süre ara vereceğim.
Varmaya çalıştığım nokta şudur,bu sporla ilgileniyorsanız kesinlikle kontrollerinizi ihmal etmeyin.
İleride çıkabilecek rahatsızlıklara karşı önleminizi alın.
Ben bu sporu seviyorum yapmaya devam edeceğim,bilinçli olalım bilinçlendirelim.
Saygılar
1.5 yıldır düzenli bb sporu ile ilgileniyorum
Çeşitli zamanlarda Kan Tahlili yaptırarak sıkıntı varmı diye kontrol ediyorum.
Bugüne kadar pek bir sıkıntı yoktu ancak son detaylı check up kontrolümde değişik durumlarla karşılaştım sizlerle paylaşmak istiyorum
Ultımate IsoMass Extreme Gainer,Unıversal Liquid Amino ve C4 Cellucor kullanıyorum.
Biyokimya testimde Kreatin Kinazda ciddi artış var referans aralığı 39-308 iken benimki 1150 çıktı.Karaciğerlerde de ufaktan sıkıntı başlamış.Sporuma devam edeceğim ama ek besinlere bir süre ara vereceğim.
Varmaya çalıştığım nokta şudur,bu sporla ilgileniyorsanız kesinlikle kontrollerinizi ihmal etmeyin.
İleride çıkabilecek rahatsızlıklara karşı önleminizi alın.
Ben bu sporu seviyorum yapmaya devam edeceğim,bilinçli olalım bilinçlendirelim.
Saygılar