ChopChop Beslenme Günlüğü

Merhabalar.Beslenme günlüğüm kilo vermeye yönelik.Önerilerinizi kesinlikle bekliyorum.

Sabah Kahvaltı (6:40)
-2 Dilim Çavdar ekmeği
-1 Tam Yumurta
-1 Bardak Yağsız Süt
-3,4 dilim beyaz peynir(yağsız)

Öğlen Okul (12:40)
-Uno'nun sandviç ekmeği 1 adet içine hindi salamı koyuluyor.
-1 bardak ayran

Eve Gelir Gelmez (16.45)
-1 Kase Yoğurt

17.00:Antrenman

Antrenman Sonrası (18.15)
-150 gram tavuk göğsü ile salata
-1 bardak ayran

Yatmadan Önce (21.45)
-Lor Peyniri

Notlar:
1-Ara öğün neden yok dediğinizi duyuyor gibiyim.Nedeni ise okulda vakit bulamıyorum.Şu sıralar çok fazla basketbol oynuyorum tenefüslerde.
2-Öğlen yemeğin yetersiz diyorsunuz haklısınız da ne protein var ne doğru dürüst besin değeri.Burda ki sorun ise eskiden sandviç ekmeğinin arasına tavuk koyuyordum fakat saat 7'de okula gidiyorum onu yiyene kadar çantada bozuluyor.Bir ara kantine veriyordum o koruyordu fakat kantinci değişince izin vermiyor.

Vücut Ölçüleri
Boy:180.00 cm
Kilo:110 kg
Bel:115 cm
Kalça:119 cm
Göğüs(Jinekomasti mevcut maalesef.):117 cm
Baldır(Diz kapağının üst kısmı):71 cm
Sağ kol:37 cm
Sol kol:37 cm
Boyun:42 cm

Spor Geçmişim:
-Yaklaşık 2 yıl yüzme yaptım.
-11,14 yaşları arasında federasyona bağlı basketbol oynadım.Minikler ve Yıldız B

Aslında her şey ameliyat olmamla başladı.Normal düzeyde bir insandım.Kıl Dönmesi Ameliyatı oldum ve hayatım altüst oldu diyebilirim(psikolojik olarak.).Yaklaşık 6 ay ne basketbol oynayabildim ne bir spor yapabildim.İçime kapanıklaştım fakat son dönemlerde (ameliyattan itibaren 8 ay oldu) eski halime dönmeye başladım.Ocağın 18'inde BJK basketbol klubüne başlayacağım.

Evet saygılı forum üyeleri programa yarın başlıyorum.Okuldan geldikten sonra yazacağım.Sizlerde önerilerinizi yazmayı unutmayın mutlaka :)

evet arkadaşlar dün yazamadım kusura bakmayın çok yoğun bir gündü.

Dün sabah kahvaltı yapamadım otobüsü kaçırdım.
öğlen ise aynı şekil sandviç yedim fakat içinde tavuk vardı.
akşam evde biraz badem,fındık yedim.
akşam yemeğim ise ton balıklı salata+biraz patates'di.

Bugün sabah;
2 dilim ekmek
1 bardak süt
lor peyniri
1 tam yumurta

Beslenmenin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Günlük aldığın protein miktarı çok düşük. Ayrıca, şinitsel yerine haşlanmış tavuk tüketirsen boş yere gereksiz(!) yağ almamış olursun. Tükettiğin ekmeğin türü(tam buğday, beyaz, kepekli vb.) nedir?

Forumda beslenme konusunda araştırma yapmanı tavsiye ediyorum.

öğrenci olduğum için beslenmem yetersiz o konuda haklısınız.Şinitsel sadece bir günlük öyle oldu.ekmek türü tam buğday.

Bugün sabah;
-2 dilim ekmek
-1 tam yumurta
-1 bardak süt

hızlı hızlı yapmam gerekti çünkü abimle sinemaya gittik(daha doğrusu şuan ordayız filme giricez).

hazır gıdalar konusuna gelince bu hafta düzensizlik oldu çünkü sınav haftam.haftaya yani bugünden itibaren daha düzenli beslenme ve daha düzenli antrenman rutini izleyeceğim.

Yani aslında şöylede diyebiliriz bu hafta alışma evresiydi bugünden itibaren daha düzenli olarak başlıyorum.

Sabah:
-2 dilim ekmek
-1 bardak süt
-1 yumurta
-5 dilim peynir

Öğlen Her zamanki gibi sandviç

Akşam:
50 gram ıspanak
ton balıklı salata
1 bardak ayran.

En büyük problemim yorgunluk.Günde 8 derse giriyorum ve aşırı yorgun eve geliyorum.Buna önerebilceğiniz bir çare var mı?
vitamin olur bitki çayı supplement her türlü öneriye açığım.

İlk haftalardan yorgunluk olması normal bende de mevcut ki ben senin gibi sporda yapmıyorum kilom senden fazla ama olsun :)

Zamanla yorgunluk gidecektir önceki denemelerimden biliyorum bir zaman sonra kondisyonun yavaş yavaş artıyor ve yorgunluk yerini enerjiye bırakıyor :)

Back
Yukarı