Cici bebe yememde bir sakınca var mı

Merhaba arkadaşlar spora başlayalı 2 ay oldu ama yalnızca 2 kilo alabildim bir süre cici bebe kullanmanın bir zararı olur mu ?
Not:17 yaş
63 kilo
Ektomorf

Sadece cici bebe yiyerek kılo almayı beklememelisin :) Cici bebe kullanımının çok doğru secim olduğunuda düşünmüyorum içerisindeki seker ve yağ oranı uygun değil.

Yanlış hatırlamıyorsam 100 gr da 86 gr karb vardı 16 gr şeker bulunmakta boyunu yazmamıssın eğer çok zayıfsan ve metabolizman hızlıysa iyi bir alternatif olabilir.

Bende cici bebe yiyerek kilo almayı denedim ve aldımda ama hem yağ hem kas oranım acayip arttı yani kollar hayvan gibi oldu ama yürürken göbeğim benden önce gidiyor diyebilirim

Cicibebeyi sadece kalori ihtiyacınızı karşılamak amacıyla kullanın. Örneğin günlük 3000 kalori almanız gerek, siz 2500 aldıysanız cicibebeyle tamamlayabilirsiniz. Gainer niyetine kullanılabilir yani. Şeker oranını yüksek bulan kişiye de söyleyeceğim şu, gainerların şeker oranı daha fazla.

Icindeki yaglar koruyucular kivam arttiricilar vs tabiki zararli

Sabah 100 gram cicibebe 100 gram yulaf 500ml süt ile shake yapıyorum. Yanına da 3 bütün yumurta 10 20 gram kadar tereyağıyla omlet yapıp. 1300 1400 kalori falan oluyor. Ne kadar sağlıklı tartışılır fakat yulaflarla kepekli ekmeklerle bulgurlarla falan kilo alınmıyor. Hem çabuk doyuyorsun hem tadı tuzu olmuyor iştahın kapanıyor. 100 gramındaki şeker miktarına bakarsak da 26 gram kadar şeker var ben gün içinde fazla meyve tüketmediğimden de başka şeker alternatifim olmuyor o yüzden pek takılmıyorum. Yani diyeceğim cicibebe ekmek simit poğaça kilo alma döneminde göm ne bulursan adamlar bulk döneminde donut falan yiyor amerikada pek takılmamak lazım yani bunlara. He bunları yedikten sonra sağlam antrenman yapıp aldığın protein oranına da dikkat edersen yani alman gereken proteini alırsan çok güzel olur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah 100 gram cicibebe 100 gram yulaf 500ml süt ile shake yapıyorum. Yanına da 3 bütün yumurta 10 20 gram kadar tereyağıyla omlet yapıp. 1300 1400 kalori falan oluyor. Ne kadar sağlıklı tartışılır fakat yulaflarla kepekli ekmeklerle bulgurlarla falan kilo alınmıyor. Hem çabuk doyuyorsun hem tadı tuzu olmuyor iştahın kapanıyor. 100 gramındaki şeker miktarına bakarsak da 26 gram kadar şeker var ben gün içinde fazla meyve tüketmediğimden de başka şeker alternatifim olmuyor o yüzden pek takılmıyorum. Yani diyeceğim cicibebe ekmek simit poğaça kilo alma döneminde göm ne bulursan adamlar bulk döneminde donut falan yiyor amerikada pek takılmamak lazım yani bunlara. He bunları yedikten sonra sağlam antrenman yapıp aldığın protein oranına da dikkat edersen yani alman gereken proteini alırsan çok güzel olur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bunu deneyeceğim.Teşekkür ederim.

Back
Yukarı