• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

cicibey, Flexor Hocanın verdiği 3 aylık programın bitimi

cicibey bana kalırsa erken foto koymuşsun.Emek vermişsin 3 ay ve insanların takdir etmesini istiyorsunb iliyorum bu duyguyu fakat gerçekten pek bir gelişme yok dediğim gibi biraz erken sanırım.

Nacizane görüşümde kesinlikle kilo almalısın

kesinlikle kimse öyle bişey diyemez kimse bu spora başladığında rambo değildi ama body bir bütün eğer sen beslenemezsen boşa kürek çekmiş olursun...

kilo açiğin var bunu kapatmak için beslenme şart. idman programin resimlerden anlaşildigi gibi etki veriyor ama beslenmeye yüklen...

herseyden once sabirli olmalisin . gorunen o ki cok sabirsizsin kendini azcik dizginle oyle kisa zamanda cok buyuk etkiler bekleme

kardeşlerim hepiniz sağolun ama olmuyor işte iştah sorunum var yiyemiyorum yesem bile hemen istifar ediyorum bende istiyorum hiç doymamak deliler gibi yemek yemek ama olmuyor işte...

ben fotoraflara baktığm zaman sadece boşa geçen bi 3 ay görüyorum vücudun dahada kötü hale gelmiş sanki

senin supplement kullanma zamanın gelmiş...gainer ve gzl bir yeme programıyla bence yükselme dönemine geçebilirsin...bu zmna kadar ki olan bölüm hazırlık bölümü gibi değerlendir...fakat 1. aydaki sondaki resmle 3. aydaki resimleri karşılaştrdğmda gerçekten arada bir fark var...o yüzden takviye ve bol bol et, süt, makarna, pilav, yumurta...iyi çalışmalar

senin supplement kullanma zamanın gelmiş...gainer ve gzl bir yeme programıyla bence yükselme dönemine geçebilirsin...bu zmna kadar ki olan bölüm hazırlık bölümü gibi değerlendir...fakat 1. aydaki sondaki resmle 3. aydaki resimleri karşılaştrdğmda gerçekten arada bir fark var...o yüzden takviye ve bol bol et, süt, makarna, pilav, yumurta...iyi çalışmalar

kesinlikle katiliyorum suanda indirimli gainerler var bence biraz arastir

arkadaşlar gainer değilde protein tozu ve amino asit aldım. Beslenmeyi de düzene sokmaya çalışıorum insallah güzel bişiler olacak.

C:\Users\my\Desktop\fırat\1 hafta bıceps.jpg
başlayalı üç ay oldu iyi gidiyo

Back
Yukarı