Angelossi
Üye
1.66 boyunda define 64 kiloydum geçen hafta %6 yağ oranıyla. Geçen sene %7 olan yağ rekorumu kırıcam dedim ( 4 senelik vücutçuyum ) Ta ki beni en son 2-3 ay önce görmüş arkadaşlarımı görene kadar.
Salonumdaki büyüklerimin de lafları cabası.
Sıska dediler çiroz dediler. Boyum kısa olduğu için fazla definasyon yakışmadı dediler. Annem öleceksin yavrum dedi. Eski kız arkadaşım beni görünce ağladı sen eski Murat değilsin dedi o değilsin dedi. Oysa define 39cm kollarım vardı : (
Şu an 1 haftadır ne antrenmana gidiyorum ne de hareket ediyorum. O kadar emek verdim yalan oldu hepsi. 1 haftadır 3 öğün KFC ve Domino's. Yıllardır unuttuğum tadlar.
Hiç bu kadar diBe vurmamıştım bu konuda. Yağ oranım da 11-12 lere fırlamıştır.
Paylaşayım dedim. Belki kas yoldaşı dostlarım acımı hafifletir diye..
Salonumdaki büyüklerimin de lafları cabası.
Sıska dediler çiroz dediler. Boyum kısa olduğu için fazla definasyon yakışmadı dediler. Annem öleceksin yavrum dedi. Eski kız arkadaşım beni görünce ağladı sen eski Murat değilsin dedi o değilsin dedi. Oysa define 39cm kollarım vardı : (
Şu an 1 haftadır ne antrenmana gidiyorum ne de hareket ediyorum. O kadar emek verdim yalan oldu hepsi. 1 haftadır 3 öğün KFC ve Domino's. Yıllardır unuttuğum tadlar.
Hiç bu kadar diBe vurmamıştım bu konuda. Yağ oranım da 11-12 lere fırlamıştır.
Paylaşayım dedim. Belki kas yoldaşı dostlarım acımı hafifletir diye..