cirkinnnn kadinlar

Cidden hepsi seçme cirkin Gürkan!!!
Kaslı olup çok güzel olan IFBB Pro kadın sporcular var, ama bunlar ciddi çirkin!

bende hepsini sectim zaten karasan :):):) senin dediklerin bunlar kadar iri degillerdir ama hem bu kadar iri hemde surati bozulmamis kadin varsa ismini söylede bi bakalim.vucudu iyi surati cirkin kadin görmekten biktik.aptallar hem suratlarini hem vücutlarini mahvediyolar,otur evinde yap corbani kocanin antremandan gelmesini bekle demi :)

bende ekleyim bari :D

Aklıma ilk gelen isim Melissa Coates, Gürkan.
Bu kadın gerçekten çok güzeldi, ve IFBB'de Profesyonel şampiyonluğa sahip olacak kadar da kaslıydı.
1996'da Jan Tana Classic şampiyonu olmuştu.

Bir zamanlar Sharon Bruneau vardı, Kuzey Amerika vücut geliştirme şampiyonu, inanılmaz güzeldi.

Gene hayran olduğum ama şimdilerde kırklı yaşlarda olduğu için bozulmuş olan ingiliz Gayle Moher var.

Kimine güzel gelmeyebilir ama bence bu sporun en tepesine çıkmış 8 Ms. Olympia ünvanlı zenci Lenda Murray çok ama çok güzeldir.

Denise Rutkowski vardı, normalde cok güzel değildi, ama bence sahnede inanılmaz çekici bir kadındı.
Siz karar verin.
https://www.youtube.com/watch?v=cPtj88IbNeU
Bence cok seksi bir kadın sahnede... Omuzları bizim forumdaki herkesi kıskandırabilecek kadar iyi...

Yüzdeye vuracak olursak güzel kadın sayısı az, ancak içlerinde bazıları var ki, benim zevkime göre on numara, onları göz ardı etmemek lazım.

beterinde beteri var :p

hep demisimdir :D :D :D elinin hamuruyla kainlarin ne isi var bodyle :D :D :D
yakismiyor abi
kadinliktan cikiyorlar

resimler icin tsk

BAmbambam ın eklediği resimlerdeki 1. ve 9. sıradakiler süperr hele 1. sıradaki ,uper

bambambam senin ekledigin resimlerin tipa tip aynisini ben bir kac hafta önce eklemistim zaten :):):) galiba görmedin sen..neyse canin sagolsun

gurkan dedi:
bambambam senin ekledigin resimlerin tipa tip aynisini ben bir kac hafta önce eklemistim zaten :):):) galiba görmedin sen..neyse canin sagolsun

görmed'm walla sorry :? ;) :D

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :D

okaysarac dedi:
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :D
bu kadinlarda bakimsiz zaten garibanlar okay :) günde sadece iki üc kilo et ,1 kiloya yakin yulaf ,iki üc litre süt , on bes yirmi tane yumurta,bir iki kiloda pirinc anca yiyor durlar garibanlar.ama dedigin gibi biraz baksalar bu kadinlara TAM SÜPER OLURLAR :):):)

Back
Yukarı