marrythenight
Üye
peki hiç spor yapmazsak yinede carb up yapabilirmiyiz ve sadece haftada 1 öğün yesek bişey olurmu?
peki hiç spor yapmazsak yinede carb up yapabilirmiyiz ve sadece haftada 1 öğün yesek bişey olurmu?
bugün carb up yaptım puding,krem şanti ve bal yedim acaba bunlarda basit şeker sayılır değilmi?
cuma : 61,8
diyeti bırakıyorum. karnımı ciddi derecede inceltsem de göğüs, omuz ve koldan hacim kaybettim. belki ağırlık çalışamamam sebebiyle ve onun yerine kardiyo yapmamdan ötürü.
omuz : 109
kol : 31
göğüs : 86
bel : 74
bacak : hatırlamıyorum
kalça : hatırlamıyorum
belki de kalori olarak 2. ay fazla aşağıya inmemdendi. belki de daha yavaş gitmeliydim.
şu anda daha ciddi bir problemim var; boyunda fıtık başlangıcı.
antremanlara bir süre ara verdim. etrafımdan hep bırak gibi olumsuz tepkiler alıyorum. tam da hacim beslenmesine geçiyordum. her ne kadar şu anda boynumda ağrı ve acı hissetmesem de istirahat yararlı olacak. ve tabii ki boynumu kuvvetlendirecek egzersizler yapacağım. belki bir süre yüzerim de. ama fitness hedeflerimin çok gerisindeyim ve moralim oldukça bozuk. aslında canımı sıkan şey boynumdaki problem, çünkü kendimi biliyorum. biliyorum ki hedeflerime önce Allah'ın izniyle genellikle ulaşmışımdır. ama endişeliyim. bu fıtığı ilerletmeden, boynumu güçlü tutarak acaba ağırlık çalışmaya devam edebilir miyim? hafif ağırlıklarla başlamak mantıklı ama hafif ağırlıklar gelişim sağlamayacak ve kapasiteyi öyle veya böyle zorlamam gerekecek. asıl hedefim olan göğüs ve kol için acaba sadece kol, göğüs ve bacak çalışıp omuz çalışmaları gibi boyuna yük bindiren hareketleri liste dışı mı bıraksam? hayat kalitemi bozmadan istediğim ölçülere ulaşabilir miyim? kol ve göğüste istediğim ölçülere ulaştıktan sonra belki tamamen yüzme dalına geçip fit bir görüntü ile hayatıma devam edebilirim. kafam çok karışık, canım çok sıkkın, bana hiç yakışmadı bu fıtık, hiç...
merhaba benimde kalçam 100 cmama bi türlü eritemedim ama tabi hiç diyet yapmadım , kardıyo yapmadım , bugunden ıtıbaren sağlıklı beslenme , ve kardıyoya başladım yaptıgın kalça hareketlerinide bana soyleyebilirmisin
Selam,
Ben de cok yakin bir zamanda bu yontemi uygulamak istiyorum. Su an basligin ilk yazisini okudum ve pek hacim beklentiniz olmasin, bu diet salt yag yakimina yonelik demissin. Ben aslinda hacim olarak da gelisim gosterilebilecegini dusunmustum. Simdi baslikta yer alan tum mesajlari okuyacagim. Referans niteliginde baslik ve post'lar icin tesekkurler.