ne cla , ne karnitinler nede termojenik yag yakicilar direk yag yakmaz , yag yakimina yardim eder oda etkisi %3-5 dir... bende kullandim acemi oldugum zamanlar ama arastira arastira ogrendim bir ise yaramiyorlar sadece vucut isisini yukseltiyorlar fazla ter atmana yardim ediyorlar o yuzden yag yakimi basliyor , bunu clasiz da karnitinsizde yaparsin buyur sana bir formul vereyim.
1 tatli kasigi yesil kahve , 1,5 yemek kasigi turk kahvesi , 1 cay kasigi sodyum bikarbonat bunlari karistir antremandan once icebilirsin..
veyada 1 bardak yesil cay ve 2 tane bebe aspirini iç antremanda muthis ter atarsin ve yag yakimina yardimci olur...
ha ekonomik durumum var diyorsan buyur al , cla + termojenik yag yakici kombinasyonu yapabilirsin.
dymatize guzel marka onu onerebilirim , grenade nasil memnunmusun ? ben 1 hafta kullandim tek tek kapsul olarak almistim deneme amacli 2 gun migdemde yanmalar vs hissettim bidaha tik yok ise yaramadi bende.
merhaba cla aspir yağında bulunuyor ama bunun da özümsenmesi lazım siz direk aspir yağı alırsanız gereğinden fazla almanız gerekecek tıpkı whey protein gibi sütten yapılıyor ama 30 gr protein için 1 litre süt içmek gibi bir sey kaliteli bir cla işinize yarar düşünürseniz pm den yazın size yardımcı olayım servisi yuksek fiyatı uygun birsey önerebilirim sizeArkadaşlar cla işe yarar mı ?
yağ yakımı için almayı planlıyorum önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Bildiğim kadarıyla protein tozunun aksine piyasada satılan cla lar aspir yağından özümsenen komplike işlemlerle ayrıştırılan ürünler falan değil. direk aspir yağının kendisi. sadece jelatinle kapsül haline getirilmiş o kadar.merhaba cla aspir yağında bulunuyor ama bunun da özümsenmesi lazım siz direk aspir yağı alırsanız gereğinden fazla almanız gerekecek tıpkı whey protein gibi sütten yapılıyor ama 30 gr protein için 1 litre süt içmek gibi bir sey kaliteli bir cla işinize yarar düşünürseniz pm den yazın size yardımcı olayım servisi yuksek fiyatı uygun birsey önerebilirim size