CLA kullanımı üzerine

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leon33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leon33

Üye
Merhaba,

Arkadaşlar nitrofull markasının pure cla sını kullanmaya başladım.
Antremanlarda dirilik görüyorum. Yorgunluğumu alıyor ve daha seri çalışıyorum. 90 kapsül.

Her öğünden önce 1 kapsül alıyorum.

Şikayetim ve sorun şu:

- Ürünün kutusunun içi hiç hoş kokmuyor,
- Uykusuzluk yaptı bende
- Kullanmadan öncekine göre çok sık büyük wc ye çıkmaya başladım.

Daha önce bu ürünü kullanan yada cla kullanımında tecrübeli abilerin fikirlerini söylemesini bekliyorum.

saygılar...

9-10 kutu CLA bitirdim ve söylediğiniz yan etkiilerden hiçbirini yaşamadım.
üstelik antreman performansımda da bir artış yaşamadım.
ayrıca okuduğum makalelerin de hiçbirinde bu tür yanetkilere ve ya etkilere rastlamadım.
saygılar.

Merhaba ,

Asluında okulaya51'e bende katılıyorum ama supplement'lerin etkilerini goz ardı etmek mümkün değil.Sonucta istediğiniz supplement'i alın fakat idman yapmayın kilo alamaz/veremezsiniz/gelişemezsiniz..

Yanlız CLA mı l-carnitin'mi sorusuna verilecek tek cevap L-carnitin'dir.CLA'yı l-carnitin'in yanında destekleyici olarak alabilirsin.

Kullanan arkadaslardan edindiğim deneyimlere gore L-carnitin hap olarak değilde likid olarak alındığında çok daha etkili oluyormuş.

cla yememklerden yarım saat önce günde 3 defa alarak kullanılmalı bu şekilde 3 ay kullanınca fazlası ile yararrını görürsünüz ancak şöyle bi durum war aşırı weya normal şişman olupda bu ilaçlardan mucize beklemeyin insan bi noktaya geldiğinde kilo wermesi durma derecesine gelicek kadar azalıyor tabi sporla birlikde işte o zamn destekleyici ürün kullanmak bunu biraz arttırıyor.cla kilo wermek için değil aynı zmanda kas oluşumunu arttırmak için üretilmiştir lcarnit ise yağ yakımı içindir ikisi birbirinden tamamen farklı ürünlerdir.Ama destekleyicisi olabilirler birbirlerinin.Günde bir cla ilede dediğiniz etkiler göremezsiniz psikolojik olma ihtimali yüksek.Günde 3 adet aç karnına alıyorum ama hiç bir yan etki göremedim.

Merhaba,

Arkadaşlar nitrofull markasının pure cla sını kullanmaya başladım.
Antremanlarda dirilik görüyorum. Yorgunluğumu alıyor ve daha seri çalışıyorum. 90 kapsül.

Her öğünden önce 1 kapsül alıyorum.

Şikayetim ve sorun şu:

- Ürünün kutusunun içi hiç hoş kokmuyor,
- Uykusuzluk yaptı bende
- Kullanmadan öncekine göre çok sık büyük wc ye çıkmaya başladım.

Daha önce bu ürünü kullanan yada cla kullanımında tecrübeli abilerin fikirlerini söylemesini bekliyorum.

saygılar...

cla yememklerden yarım saat önce günde 3 defa alarak kullanılmalı bu şekilde 3 ay kullanınca fazlası ile yararrını görürsünüz ancak şöyle bi durum war aşırı weya normal şişman olupda bu ilaçlardan mucize beklemeyin insan bi noktaya geldiğinde kilo wermesi durma derecesine gelicek kadar azalıyor tabi sporla birlikde işte o zamn destekleyici ürün kullanmak bunu biraz arttırıyor.cla kilo wermek için değil aynı zmanda kas oluşumunu arttırmak için üretilmiştir lcarnit ise yağ yakımı içindir ikisi birbirinden tamamen farklı ürünlerdir.Ama destekleyicisi olabilirler birbirlerinin.Günde bir cla ilede dediğiniz etkiler göremezsiniz psikolojik olma ihtimali yüksek.Günde 3 adet aç karnına alıyorum ama hiç bir yan etki göremedim.

Merhabalar. Bugün itibariyle aynı üründen elime geçti. 150 kapsüllük olanı. Önceden kullandığım başka bir CLA vardı ve koku onda da var. Fakat bu koku yanlış anlaşılmasın. Sonuçta CLA, bir yağ asidi ve böyle kokması normal. 90 kapsüllük diğer ürünü bitirdim ve ben de herhangi bir yan etki görmedim sık idrara çıkma ve uykusuzluk gibi. Nitrofull'ü kullanıp deneyimlerimi yine buraya yazacağım. L-Carnitine ve Lecithin ile destekleyerek kullanıyorum. Tabi bu ürünlerden mucize beklememek gerek. Önemli olan düzenli kullanım, iyi beslenme ve egzersiz desteği thums:

arakdaslar cla ve l carnitin düşük etkinlikte yag yakıcılar hatta cla bildigim kadarıyla yag emilimini önlüyor sadece yani bu işin yuzde 90 ı diet ve antreman yuzde 10 u ise etkili termojenik bir yakıcı ( lipo6 hydroxycut veya hot rox animal cuts ....)

Valerio 'a katılıyorum bu tür ürünlerden çok fazla bi etki beklenmemeli herşey beslenmenizi düzene sokmakta bitiyor...

cla nın yan etkisi tespid edilemedi daha muhtemelen de yok zaten ayrıca sağlık için de faydalı olduğu söyleniyor vaad ettiği günde 3000 mg alınddığında 90 gün sonunda yağ oranında % 20 azalma yani % 10 yağ oranı % 8 e düşer sağlıklı bi şekilde kasa suya dokunmadan kulağa az gelebilir ama bence çok ciddi bi rakam bakalım görcez daha önce kullandım ama şimdi 3 aylık aldım bakalım nool cak

Merhaba, Ben hemn CLA hem de L-Carnitine kullandım. L-Carnitine tabikide daha etkili fakat Valerio nun dediği sey en doğrusu. %90 doğru diet+antreman. CLA sanırım tüm bunları yaptıktan sonra işe yarar bir ürün.

an itibari ile aldığım clanın pajetini açtım ve bi kokuya rastlamadım. bakalım günün ilerleyen saatlerinde enerjide vericekmi.

ben de cla dan hiç bu tip etkiler görmedim(ne iyi yönde ne kötü)
ayrıca almadna öcne araştırmıştım ama bu tip şöyler duymamıştım hiç

arkadaşlar ben cla olayından iyice soğudum hiçbi faydası yok diyetle birlikte kullanınca kilo verrsin falan ayak bunlar diyet yaptıktan sonra insan zaten kilo verir cla ile alakası yok...tamamen doğru diyet ve idman...

merhabalar..cla yı sadece spor yaptıgımız gunler mı kullanmalıyız yoksa hergun mu??l karnatine ek olarak kullanıyorum ama kullanım seklınden pek emın degılım onuda spor yaptıgımız gunler mı kullanmalıyız acaba???

cla nın yan etkisi tespid edilemedi daha muhtemelen de yok zaten ayrıca sağlık için de faydalı olduğu söyleniyor vaad ettiği günde 3000 mg alınddığında 90 gün sonunda yağ oranında % 20 azalma yani % 10 yağ oranı % 8 e düşer sağlıklı bi şekilde kasa suya dokunmadan kulağa az gelebilir ama bence çok ciddi bi rakam bakalım görcez daha önce kullandım ama şimdi 3 aylık aldım bakalım ne olacak

şimdi şöyle bir durum güzel bir matematik ama genelde bu ürünleri kullananların yağ yüzdesi daha fazla olacaktır ki bu ürünlere yöneliyorlar bu üründe 90 günde yüzde 20 düşürüyorsa yağ oranı yüzde 20 olan bir kişi 3 ay sonun da yüzde 16 olur buda 3 ayda gayet iyi bir oran bence böle söylemek daha iyi .

Back
Yukarı