Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kaç kg bench basiyorsun yardimsiz adam gibi set cikardigin kg bide yağ oranın kacYorumlar icin tesekkurler. Sabit kaldigim yazili bir antreman programim yok 3 haftada bir surekli degistiririm daha bu hobimi basindayim. Bugun kol yaptıktan sonra bir poz aldim.
![]()
Yorumlar için teşekkürler. Ektomorf dediğin yapı kısaca söylemek gerekirse, uzun ve ince kemikli zayıf yapı mı acaba? Eğer öyle düşünüyorsan biraz şaşırdım doğrusu. Ve haftada min 1 gün bacak günüm var.Vücut tipin bariz ektomorf ektomorflarda genel olarak kollar diğer bölgelere nazaran daha zor gelişir kol ve ğöğüs genel olarak vücudun orantılı gelişmiş bacak herhalde çalışmıyorsun? Kalklarına bakarak bacağın ve kolları geri kalmış diyebilirim onun haricinde göğüs omuz orantın gayet iyi karında fena durmuyor başarılar![]()
%100 ektomorf denilemez sana ekto-mezo melezi olabilirsin onu fotoğraftan kimse net olarak anlayamaz ama yapında ektomorfluk kesinlikle varYorumlar için teşekkürler. Ektomorf dediğin yapı kısaca söylemek gerekirse, uzun ve ince kemikli zayıf yapı mı acaba? Eğer öyle düşünüyorsan biraz şaşırdım doğrusu. Ve haftada min 1 gün bacak günüm var.
1yil once boy 177-78. kilo da hep ayniydi 75 lerde gezerdim, suanda 77 78 kiloyum hala. Yag orani 1 kere olctum, o da dandik gymlerdeki olcum cihazinda, dogru oldugunu dusunmuyorum onun %8 falan cikmisti, kesinlikle yanlistir dusunuyorum.Baslamadan onceki kilo ve yag oraninin kacti. ?
Eyvallah, en kisa zamanda kanat ve bacak pozu da gosteririm, fakat cekmememin nedeni oyle pozlar vermeyi sevmemem.orantılı ve iyi bi gelişim olmuş
bacak ve kanat pozu atabilirsen onlarada bakalım![]()