• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Claudbutler - yaş 17 - geçen 10ay -

Yas 17, boy 181 kilo 78.
10.ay bitti
0bXrvo.jpg
8mOXA1.png
OJbaGz.jpg

https://i.hizliresim.com/Z26zgz.jpg

Vücut tipin bariz ektomorf ektomorflarda genel olarak kollar diğer bölgelere nazaran daha zor gelişir kol ve ğöğüs genel olarak vücudun orantılı gelişmiş bacak herhalde çalışmıyorsun? Kalklarına bakarak bacağın ve kolları geri kalmış diyebilirim onun haricinde göğüs omuz orantın gayet iyi karında fena durmuyor başarılar :)

Vücut tipin bariz ektomorf ektomorflarda genel olarak kollar diğer bölgelere nazaran daha zor gelişir kol ve ğöğüs genel olarak vücudun orantılı gelişmiş bacak herhalde çalışmıyorsun? Kalklarına bakarak bacağın ve kolları geri kalmış diyebilirim onun haricinde göğüs omuz orantın gayet iyi karında fena durmuyor başarılar :)
Yorumlar için teşekkürler. Ektomorf dediğin yapı kısaca söylemek gerekirse, uzun ve ince kemikli zayıf yapı mı acaba? Eğer öyle düşünüyorsan biraz şaşırdım doğrusu. Ve haftada min 1 gün bacak günüm var.

Yorumlar için teşekkürler. Ektomorf dediğin yapı kısaca söylemek gerekirse, uzun ve ince kemikli zayıf yapı mı acaba? Eğer öyle düşünüyorsan biraz şaşırdım doğrusu. Ve haftada min 1 gün bacak günüm var.
%100 ektomorf denilemez sana ekto-mezo melezi olabilirsin onu fotoğraftan kimse net olarak anlayamaz ama yapında ektomorfluk kesinlikle var

Tebrik ederim kardeşim güzel bir vücudun var vücut tipleri olarak çok benziyoruz sanırım ekto endo meleziyiz. ama ben daha yolun çok başındayım :)

Back
Yukarı