Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bişey dikkatimi çekti 31.saniyelerde sana bakan insanlara bakiyosun sonra kafalarını çeviriyolar bakmayı kestigin zaman tekrar seni izliyolar ilginç.Ayrıca video güzel olmuş
yahu bukadar ilgimi çeken bi paylaşım olmamıştı
insnların sana bakışı ap ayrı bi konu meselesi olur ama
insanlarla bi bakışman var asıl koptum
bende hemen hemen o kilolarla çalışıyorum(kilom 70lerde)
ama senin kanatlar süper gelişmiş tebrikler
video paylaşımının devamını bekliyorum insanlara faydası olacaktır (tabi senin taktirinde/sana kalmıış)
hem o bakışlara rağmen çalışabildiğin için
hem bilgilendirmen için
hemde kanatlarındaki gelişme için
tekrardan tebrik ediyorum
insanların bakması hayranlıktan değil biri bir şey yapıyor, başkalarıda bakıyor. surakings2 sende şidete bu yaştan meğil edersen ailen seni bol bol ziyarete gelir ileride cezaevlerine. güzel şeyleri örnek ol.
Videoyu yeni izledim. Vücudun seviyesi güzel dostum. Yalnız ben de insanların sana , hareketin filme alınmasından dolayı baktığını düşünüyorum, sinirlenmene gerek yoktu şaka bir yana sevgili hocam nacizane düşüncelerimi belirtme gereğindeyim. hareketin formu mükemmel değil açıkcası. Yalnız 35 kg dumbbell row için göz yumulabilir, sırtın düz ve sıkı kalmamasına. Tebrikler.
---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:15 ----------
Dediğimi anlamayanlar olmuş sanırsam,özel mesaj atıpdurlaa...
Scooby'ninkini örnek alabilirsiniz, Scooby' nin gösterdiği bazı egzersiz formları hakikaten güzel.
salondaki izleyici abla/teyzelerden bizim salonda da vardı..insan zamanla aldırmamayı öğreniyor
buarada bence bu ağırlık sana az ve ayrıca zaten sen de biliyorsundur kanat hareketlerinde uzatmak, salmak önemlidir..dumbbelli iyice aşağı uzatıp kanadı esnetmek faydalıdır..kol sanki özellikle başlarda kırık kalıyordu..
izleyenler daima olur takılmamak lazım 35 kg için başarılı ama 30 a düşürüp hareketin formunu biraz daha düşürürseniz daha kaliteli kas inşa edersiniz diye düşünüyorum sadece naçizane bir eleştri başarılırınızın devamını dilerim
Deadlift formu alarm veriyoooorrr... Formunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ederim aksi takdirde sakatlık yakındır. Bu zamana kadar olmadı demeyin, zaten bir kere oluyor ve bir daha da sizi terketmiyor o ağrı. referans : kendi tecrübelerim.