ilk lafım sivaslı'ya ; bu acıma , hor görme ve aşağılama hislerini kendine sakla.o resimlerin olduğu sitede ne işin vardı ayrıca?çünkü o siteyi ben de biliyorum.adamın giydiği iç çamaşırına gelirsek; adı "jockstrap"tir ve dünyada düz mantıklı,sabit fikirli türkler dışında tüm profesyonel sporcular giyerler.rugby ve amerikan futbolu oynayanlar özellikle.o çamaşırın amacı hareket özgürlüğü sağlaması ve cinsel organı bi arada tutarak korumaya çalışmasıdır.yani nasıl bu kadar ilkel ve düşmanca olabiliyorsun aklım almıyor.yani adam ne yaparsa yapar,ne giyerse giyer sana ne bundan.elalemin hayatı senin derdin mi?hoşlanmadıysan bunu neden foruma taşıma gereği duydun? kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? hoşlanmadıysan bakma o resimlere, o adamlara.bu kadar basit.
d wolf; batı'da insanlar çoğunlukla kalıplara, sınıflandırmalara boğulmayan hayatlar yaşıyorlar.biseksüel , gay ya da heteroseksüel olmayı reddediyorlar.canları nasıl isterse, kimi isterse ona yöneliyorlar.çünkü güzele yönelmek insanın doğasında var.herkes dilediği gibi yaşıyor orda, bizde de böyle yaşayanları kimse çekemiyor, onların düşünüp de yapmaya cesaret edemediklerini yaptıkları için.
ben vg yapan erkek ve kadınların, aynada gördüklerinden hoşlandıklarını düşünüyorum,yani kendi bedenlerinden. erkeklerin de estetik vücut hatları olduğunu görüyorsun aynada kendine bakarken.bu seni yöneltir mi erkeklere? sana kalmış, kimsenin derdi olamaz,olmamalı.