masteer dedi:Daha oncede soyledım, yarısmalarda tıcarı dusuncelerle efsane yaratıp arkasında durma gelenegı var.
Ayrıca bu koca gobek ısı bencede buyuk adaletsızlık, ronıe bundan 3-4 sene once cok daha ıyıydı , bel ınce olmadıktan sonra body yarısmasının bır anlamı kalmıyorkı . Eskı bakıs acısına donulmelı bence , vucuttakı proportıon ve cut goruntu dıkkate alınmalı sadece en ırı olana bakılmamalı.
Ronıenın hele bulk donem halını gorsenız gercekten ıcler acısı bızım dunyamızdan degıl , ve ınsanların bodye olumsuz bakısacısı olusturmalarını saglıyor.
Bende Olympia 2005in tamamının divxi var 1 GB kadar, eMule'dan çekebilirsiniz. Dikkat 2005 olduğuna emin olun, 2004ü çektim adı 2005ti sonra gerçek 2005i çektim. Badell'in bu muhteşem dalga geçişi 2005te yer alıyor, sırf onun için bile showu izlemeye değer.kerem dedi:Peki Blitz varmı elinde o video veya linki. Verebilirmisin bize de seyredelim ve gülelim.... Merak ettim vallahi şimde...
The Barabarian CoNaN dedi:Selam arkadaşlar orada gördüğünüz göbek değil diyafram o kiloda bir adamın beslenmesi için gerekli mide kapasitesi ile diyafram yapısı ona göre büyüklükte bu yüzden bence bakılması gereken six pacx lerin üzerindeki definisyon O adam firness ci değil bunu göz ardı etmeyin..