Richardd
Üye
Dikkat eksikliği ile ilgili concerta adlı bir ilaç kulanıyorum.Kırmızı reçeteyle eczaneden alabiliyosun oldukça pahlı bir ilaç ama kulanmak zorunda olduğum için kulanıyorum sınav zamanları genellikle. İlaç 12 saat etkili yan etkisi uyku getirmiyor, iştahı tamamen kapatıyor. Piskolojik olarak mı (sanmıyorum ama), sporda daha iyi performans çıkarmamı sağlıyor. Merak ediyorum acaba güç verip, yağ yakımı için etkileri var mı (ventolin gibi)? Şimdiden bilgilendirme için teşekkür ederim. thums:
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:46 ----------
Eğer bozokaydin bu konuda yardımcı olursa sevinirim, kendisine özel mesaj atmak istedim, sanırım almıyormuş veya bir problem çıktı.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:46 ----------
Eğer bozokaydin bu konuda yardımcı olursa sevinirim, kendisine özel mesaj atmak istedim, sanırım almıyormuş veya bir problem çıktı.
Son düzenleme: