Cp Acılı Adana (tavuk kıyması)

Arkadaşlar büyük marketlerde bulabileceğiniz bi marka cp piliç ben bugün aldım

Piliç Acılı kebap.

Besin değerleri şöyle :

100 gramında

Kcal.212

protein 20.3

Karbonhidrat 3.1

yağ 13.3

Bana iyi geldi protein bakımından bugün yiyicem bakalım tadı nasıl evde yemek olmayınca bu ürünler daha cazip .

Hazır olduğu için tercih edilmemelidir .
Normal tavuğu soslarla çeşitlendirip yiyebilirsiniz .

Herzaman değil zaten . Ama zaten yaşadığımız büyük şehirlerde herşey hazır aldığımız süt yoğurt dahil. Hazır diye hiç birşey alamamazlık yapamayız.

Yapamayız diye birşey yok .
Hazır olmayan gerçek köy tavuğu ve çiftlik sütleri var .
Alıp almamak size kalmış .

Doğal olanlar var ama hayat şartlarında bunları illaki yiyioruz aldığınız ekmek dahi işlenmiş un şeker tatlılar hepsi tabi her zaman yenmemeli ama hazır 1 ürüne görede besin değerleri iyi tabi bunu sizin yememeniz normal günde 400 kalori alan biri için herşey çok zararlı olacağını unutmuşum.

Ben ekmek kullanmýyorum geregide yok bana göre .
Hazýr olduðu için içine katký koyuyorlar ha ama ben çok zorda kaldým sadece bunu yiyebilirim diyorsan 1 kerelik sorun olmaz .

Bence yağ oranı o kadarda yüksek değil 30 40 gr larda olsa neyse o zaten tavuğun içinde olan olması gereken yağlardandır çoğu ben makarna nın yanında yiyiyorum iyi bi öğün oluyor.

Tavuk kıyma ürünlerine karşıyım ana nedeni kıvam arttırıcılar ve konservantlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ürünlerin besin değerleri haricinde yüzde kaç et yüzde kac katkı maddesi içerdiklerine dikkat edilmeli.Ayrıca sodyum oranlarına bakılmalı. Glutamıne sodyum içermesi halinde kesinlikle kullanılmamalı.

Bu ürünleri pek kullanmam hem içinde soya olduğu için hem de damak tadıma pek uymuyor böyle dondurulmuş gıdalar...
Bir tek BİM'de hini-piliç eti karışık döner almıştım ve tadı fena gelmemişti; ama uzun zamandır tüketmemeye çalışıyorum.
Ama tercih meselesidir, ayda yılda bir kere kullanılabilir.
Bu arada tadı nasıl adana kebabın?

Sevgili Arkadaşlar ;

Bugün kardeşim almış bu üründen ve benzerinden ,

Aldım çöpe attım 3 paketi iyi bir azarladım bir daha eve bu ürünlerden sokarsa harçlığını keseceğimi söyledim ...

Zaten ürüne yorum yapmama sanırım gerek yok ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

bir tek bu üründe soya yoktu hatırladığım kadarıyla. besin değerleri diğerlerine göre daha iyi deneyen var mı tadı nasıl çok acı mı çiğ köfte gibi falan mı ?

Back
Yukarı