Blitz dediğin olayı bilmiyorum açıkcası, yeni bir video buldum, Craig Titus, eşiyle beraber cinayetle yargılandıkları davada sinirlerine hakim olamayarak ağlıyor, haberi sunan spikerlerde, "böylesine kaslı, maço bir adamın ağlaması" diyerek olayı abartıyorlar.
Bence gayet doğal birşey, işin ucu idama kadar gidebilir, can korkusu adamı ağlatırda, herşeyi yaptırır.
(Gerçi burada bence duygu sömürüsü yapıyor
Bu videoda anlatılan, karısı Kelly Ryan, Craig Titus'la ortak bir savunma avukutına sahip olmak istiyor tutarlı bir savunma yapabilmek icin, ancak yargıç kabul etmiyor bu isteği, avukatları farklı kişiler.
En son gelişme ise, Kelly Ryan'ın kendini kurtarmak için suçu Craig Titus'un üzerine yıkacak olması, baskı altında, tüm kişiliğinin kontrolünü kaybettiğini, herşeyi Craig Titus'un planlayıp uyguladığı üzerine savunmasını yapacakmış.
Gerçekten çok karanlık, entrikalı bir dava...
Vücut geliştirmenin amerikadaki imajı için son derece olumsuz, iyi ki bizim ülkede hiç bahsi geçmedi bu olayın!
Uzun süredir hapishanede, ve idman yaptığını hiç sanmıyorum, yani adamda can korkusu var, filmlerdeki zenci mahkumlar gibi dertsiz tasasız idman yaptığını ben sanmıyorum ama vücuda bakıldığında acayip kütleli duruyor, ben çok daha küçülmüş olmasını beklerdim, özellikle en güçlü bölgesi omuzları hala çok kalın ve oldukça geniş duruyor.
http://www.dailymotion.com/Tech9/video/x1c0av_craig-titus-cries-in-court