creatin protein tozu ikilisi

yeni değilim fakat burda hemen cevaplanır diye buraya yazayım creatin ve protein tozunu aynı anda kullansam bir sorun teşkil edermi diye sorcaktım cretain kollarda kalınlaşma yapıyormuş doğrumu birde bunu sorcam

hicbir sorun olmaz beraber kullanabilirsin.
creatine'e bazi vucutlar inanilmaz pozitif reaksiyon gosteriyor bazilari o kadar gostermiyor, bakman gerek.
Normal tukettiginden yuzde 10-20 daha fazla su tuket, kafeini ve alkolu azalt kreatin kullanirken.
Bir de glisemik endeksi uygun bir fruktozla tuketebilirsin: genelde herkes uzum suyu tercih eder, ki bu dogrudur.

hicbir sorun olmaz beraber kullanabilirsin.
creatine'e bazi vucutlar inanilmaz pozitif reaksiyon gosteriyor bazilari o kadar gostermiyor, bakman gerek.
Normal tukettiginden yuzde 10-20 daha fazla su tuket, kafeini ve alkolu azalt kreatin kullanirken.
Bir de glisemik endeksi uygun bir fruktozla tuketebilirsin: genelde herkes uzum suyu tercih eder, ki bu dogrudur.
teşekkür ederim cevabınız için peki bu kalınlaştırma olayı doğrumu kasların arasını iyice açıp sulandırıp vs vs birşeyler yazıyordu cogunluk kısıde 1 cm fılan kalınlasma oluyormus?

benim oldu vucudum kreatin'e cok iyi tepki gosteriyodu. son 2 aydan beri ara vermistim vucut biraz eksikligini hissetsin sonra gunde 20-25 gramla daha sert bisekilde kullanmayi planliyorum 7-10 gunlugune sonra gunde 10 grama devam.
kas hucrelerine daha fazla su tasiniyo - olay bundan ibaret... ama sadece suyun tasinmasi onemli degil su ile beraber kas hucrelerinin diger ihtiyaci olan seyler de tasiniyor. 1 cm kalinlasma olur mu onu bilmem ama bunyeye gore farkedilir bir degisiklik olur.

Hem yeni değilim diye vurguluyorsun, hemde iki dakika araştırmıyorsun. Defalarca sordular, defalarca cevaplandı.
sağlık olsun yapcak birşey yok baktım fakat göremedim .)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:21 ----------

benim oldu vucudum kreatin'e cok iyi tepki gosteriyodu. son 2 aydan beri ara vermistim vucut biraz eksikligini hissetsin sonra gunde 20-25 gramla daha sert bisekilde kullanmayi planliyorum 7-10 gunlugune sonra gunde 10 grama devam.
kas hucrelerine daha fazla su tasiniyo - olay bundan ibaret... ama sadece suyun tasinmasi onemli degil su ile beraber kas hucrelerinin diger ihtiyaci olan seyler de tasiniyor. 1 cm kalinlasma olur mu onu bilmem ama bunyeye gore farkedilir bir degisiklik olur.
yeniden teşekkür ederim bakalım kullanınca sonuçları yazıcam

Back
Yukarı