Creatin su atimi

Salam aleykum. Basilkda belirtdigim gibi . Creatinle tutulan su atimi ne zaman biter . Bir ay ara versem creatin kullanimina yeterlimi . Ve bu sicaklarda creatin kullanmam dogrumu ?
70 gun kullandim .kutuyu bitirdim . Yukleme yapmistim

Salam aleykum. Basilkda belirtdigim gibi . Creatinle tutulan su atimi ne zaman biter . Bir ay ara versem creatin kullanimina yeterlimi . Ve bu sicaklarda creatin kullanmam dogrumu ?
70 gun kullandim .kutuyu bitirdim . Yukleme yapmistim
Eğer gereksiz yada fazla basit karb almiyorsaniz creatine deri altinda pek su tutmaz creatine kas icine su toplar, bıraktiginiz hafta ( kendimde gozlemledigim) yavas yavas suyu birakir

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer gereksiz yada fazla basit karb almiyorsaniz creatine deri altinda pek su tutmaz creatine kas icine su toplar, bıraktiginiz hafta ( kendimde gozlemledigim) yavas yavas suyu birakir

Suyu deri altinda tutmadigindan eminim . Cunki kolda falan olcumde farklar oldu . Daha belirgindi bicepsler ama creatin sonrasa biraz yagliyim gibi gorunuyorum[DOUBLEPOST=1561798593][/DOUBLEPOST]Ayni zamanda kiloda verdim . Fazla kilom vardi karin bolgesindi . Simdi duz bir karnim olmasina bakmayarak . Gobek bolgesinde yagmi sumu anlamadim . Yumusak tabaka var . Nedir cozemedim . Creatinden olurmu ona takildim

Creatin bende guc arttirimi yaparken yuzumu davul gibi sisiriyordu. 1 ay boyunca yuzumdeki siskinligi zor atmistim. Bunyeden bunyeye degisebilen bir durum.

Creatin bende guc arttirimi yaparken yuzumu davul gibi sisiriyordu. 1 ay boyunca yuzumdeki siskinligi zor atmistim. Bunyeden bunyeye degisebilen bir durum.
Suan Sua sikintim sadece gobek gobek bolgki yumusak siskinlik . Aynada bakinca karin duz . Ama six pack lar 4 taneden fazlasi gozukmuyor. Gecen yil obliklrrde vardi . Ama birakinca masa basi bir isde olunca mahf oluyor insan . Ne varsa yersin icersin her gun ayri saatlerde
Eh iste olacagi bu[DOUBLEPOST=1561799584][/DOUBLEPOST]Bu eskiden . Nerdeyse 2. Ya 3 yil kadar her halde DSC_0049.jpg

Suan Sua sikintim sadece gobek gobek bolgki yumusak siskinlik . Aynada bakinca karin duz . Ama six pack lar 4 taneden fazlasi gozukmuyor. Gecen yil obliklrrde vardi . Ama birakinca masa basi bir isde olunca mahf oluyor insan . Ne varsa yersin icersin her gun ayri saatlerde
Eh iste olacagi bu
Bence karb alimini azalt dostum 1 gr karb 3 gr su tutar dedigini cok iyi anliyorum o yumusak goruntuyr kisa sure once bende sahiptim su tutumu aslinda creatinden degil gereksiz alinan karb dan

Bence karb alimini azalt dostum 1 gr karb 3 gr su tutar dedigini cok iyi anliyorum o yumusak goruntuyr kisa sure once bende sahiptim su tutumu aslinda creatinden degil gereksiz alinan karb dan

Whey kullaniyorum su an . Karbo azaltmak icin ekmem tuketmemem gerek . Buda sorun oluyor. Su an hadda pilav fasulye falan tukediyorum . Bir ay oncesinde 84 kq indim yag yakarak tabikide 79 kq bir ayda ve simdi yine kilo aliyorum ama yag olarak degil . Karnimdan anlarim yani yag olursa . Takilib kaldigim su benim . Az yagli buyukmu iyi belirgin hatli kucukmu . Kucuk dediyimse kol 38 falan kalacak en az

Whey kullaniyorum su an . Karbo azaltmak icin ekmem tuketmemem gerek . Buda sorun oluyor. Su an hadda pilav fasulye falan tukediyorum . Bir ay oncesinde 84 kq indim yag yakarak tabikide 79 kq bir ayda ve simdi yine kilo aliyorum ama yag olarak degil . Karnimdan anlarim yani yag olursa . Takilib kaldigim su benim . Az yagli buyukmu iyi belirgin hatli kucukmu . Kucuk dediyimse kol 38 falan kalacak en az
Ketojenik diyette whey kullandigim hafta su tuttugumu fark ettim whey protein yerine hayvansal protein deneyin wheyden kaynaklida olabiliyor

Vucud suyumu atsam gider diyorsun yani . Bunu. İcin terleye bilirim . Ve hic kardiyo yapmiyorum ben

Vucud suyumu atsam gider diyorsun yani . Bunu. İcin terleye bilirim . Ve hic kardiyo yapmiyorum ben
Basit karb i kesin tamamen onun yerine kompleks olanlari glisemik indeksi dusuk olanlari tuketin gunluk 20 30 dk kardiyo ile 1 haftada atarsiniz butun suyu

Ketojenik diyette whey kullandigim hafta su tuttugumu fark ettim whey protein yerine hayvansal protein deneyin wheyden kaynaklida olabiliyor

Whey kaynakli Eskiden kullanmisdim bir kutu ama o zaman da ayni sorun vardi bence . Ama yukarda resimde bak . Hic bir besin kullanmadim ama su su falan yok orda. Az hacin alsaydim oyle gorunusde bana yetrdi[DOUBLEPOST=1561800201][/DOUBLEPOST]
Basit karb i kesin tamamen onun yerine kompleks olanlari glisemik indeksi dusuk olanlari tuketin gunluk 20 30 dk kardiyo ile 1 haftada atarsiniz butun suyu

Spor oncesimi sonrasimi ? Kortizol u bildim bileni 45 dak gecmiyor antremanim . Her sabah kardiyo yapma imkanim var su an[DOUBLEPOST=1561800295][/DOUBLEPOST]

Yani takviye olarak kullanmaliyim ?

Kardiyo spor sonrasi cok daha verimli vucudu isitmak icin 10 15 dk bosa harcamiyosunuz isinmis ve nabiz yuksek vucutla kardiyo yapmak daha etkili herhangibir takviye kullanmaniza gerek yok bu arada

Kardiyo spor sonrasi cok daha verimli vucudu isitmak icin 10 15 dk bosa harcamiyosunuz isinmis ve nabiz yuksek vucutla kardiyo yapmak daha etkili herhangibir takviye kullanmaniza gerek yok bu arada

Spor sonrasi whey kullaniyorum . Kardiyo 45 dakika sonrasi nasil olur bilmem. Kortizol yukselecek . Nasik klacak o zaman kas kaybi ? Bu gun of gunun . 1000 ip atma 10 dakika normal kosu haptim . Off gunleri sadece kardiyo yapsam olmazmi ? Kardio sonrasi hizli yag yakkmi icin whey icdim bi porsion[DOUBLEPOST=1561820862][/DOUBLEPOST]Protein alimim ogunlerden cok kotu oldugu icin disardan protein aliyorum . Kas kaybi olmasi sadece karindaki sudan kurtulsam ve ya yagsa ondan . 45 falanda kolu yapsam yeterli bana . Boyle zar zor gomlek buluyorum

Spor sonrası genelde 15-20 dakika düşük tempo tavsiye edilir ki antremanda yarattığın stres bir nebze olsun hafiflesin. 45 dakikalık şiddetli kardiyoyu boş gününde yapsan daha faydalı olabilir.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spor sonrası genelde 15-20 dakika düşük tempo tavsiye edilir ki antremanda yarattığın stres bir nebze olsun hafiflesin. 45 dakikalık şiddetli kardiyoyu boş gününde yapsan daha faydalı olabilir.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antreman sonrasi kardiyo bencede mantikli hem kani iyi ponpalar . Simdi 15 dakikalik kardio yeterli olurmu antreman sonrasj . Of gunler salona gidemiyorum oyle bur sansim yok . Sadece evde ip atlaya bilirim . Ve kosu bandinda kacla kossam yeterli olur ? Genelde kalp atisi bende yuksek . Normal halim boyle . Nabzim her zaman yuksek oluyor

Back
Yukarı