Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben idman sonrası creatin ve glutamin alıyorum 5gr,pratik olması açısından bunlar aynı oranlarda(mesela 20+20) olarak karıştırsam,bu 40 gramın 10gramını kullandığımda 5gr creatin+5gr glutamin oranını yakalayabilir miyim?
Ben idman sonrası creatin ve glutamin alıyorum 5gr,pratik olması açısından bunlar aynı oranlarda(mesela 20+20) olarak karıştırsam,bu 40 gramın 10gramını kullandığımda 5gr creatin+5gr glutamin oranını yakalayabilir miyim?
o zaman olur herhangibi problem olmaz. ama creatin monohidrat formdaysa eğer basit karbonhidratla alman gerekli. o yüzden creatin monohidrat kullanımında üzüm suyuyla birlikte almanı tavsiye ederim. ve creatin aldıktan sonra gün boyunca 1,5-2 litre su içmeye özen göstermelisin.
ama önemli bi konu var hardline KGT ürününün 35gramının 22gr mı komplex karbonhidrat. ve idman sonrası KGT alımı yapıldığında 22gram komplex karbonhidratta almış oluyoruz. buda vucutta yağ artışına neden olabiliyo malesef. bence en iyi seçim ayrı ayrı alım yapılması.