Creatin ve glutamini karıştırsak

arsonist

Üye
Ben idman sonrası creatin ve glutamin alıyorum 5gr,pratik olması açısından bunlar aynı oranlarda(mesela 20+20) olarak karıştırsam,bu 40 gramın 10gramını kullandığımda 5gr creatin+5gr glutamin oranını yakalayabilir miyim?

Ben idman sonrası creatin ve glutamin alıyorum 5gr,pratik olması açısından bunlar aynı oranlarda(mesela 20+20) olarak karıştırsam,bu 40 gramın 10gramını kullandığımda 5gr creatin+5gr glutamin oranını yakalayabilir miyim?

aynı oranda alman için homojen karışım elde etmen lazım. buda labratuar ortamında olur. sen en iyisi ayrı ayrı al.

keske cıkarsalar bole bı urun ıdman sonrası alel acele almak cok meşakatli geliyor walla

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:17 ----------

peki protein shake nin içine atıp creatin glutamin ve pro tozunu aynı anda devirsek?

o zaman olur herhangibi problem olmaz. ama creatin monohidrat formdaysa eğer basit karbonhidratla alman gerekli. o yüzden creatin monohidrat kullanımında üzüm suyuyla birlikte almanı tavsiye ederim. ve creatin aldıktan sonra gün boyunca 1,5-2 litre su içmeye özen göstermelisin.

hardline KGT ürünü tam sana göre :)
bir ölçek içinde içinde 5gr creatine + 5 gr glutamine var.

benim de düşündüğüm bir ürün, elimdeki creatine stoklarını bitirince hemen ona yönelicem.

evet bende baktığımda onu keşfettim.Pek diyet bir ürüne benzemiyor,Peki kür yapıyorsak ve 0 şeker alıyorsak ne yapcas bu creatin işini?

Back
Yukarı