Creatine antremanlarda güç vermesi içinmi kullanılır?

Slm,
Antremanlardan 1,5-2 saat önce karbonhidrat alıyorum ve idmanda zorluyorum ama sonlara doğu çok bitik duruma geliyorum.
Bu durumu aşmak için, yani daha ağır çalışabilmek ve çabuk yorulmamak için creatine mi kullanmam gerek. bu ürün bu işemi yarıyor sadece?

antremandan yarim saat once meyve suyuyla alirsan gerekli enerjiyi karsilayacaktir . diger islevi ise kas hucrelerine su cekerek hacimli gorunmeni saglar ( ama bu takviye bir mucize değil iyi bir beslenmeyle birlikte isine yarayacaktir)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:32 ----------

mesela ben her ikisi icinde kullaniyorum antremanlarda daha agir basiyo ve daha gec yoruluyorum ve hacim icinde tercih ediyorum ( tabi herkesde ayni etkiyo gostermeyebilir ama kullananlarin bircogu bu sekildedir)

Slm,
Antremanlardan 1,5-2 saat önce karbonhidrat alıyorum ve idmanda zorluyorum ama sonlara doğu çok bitik duruma geliyorum.
Bu durumu aşmak için, yani daha ağır çalışabilmek ve çabuk yorulmamak için creatine mi kullanmam gerek. bu ürün bu işemi yarıyor sadece?

İlk creatin monohidrat al eğer işe yaramazsa Kre-alkalyn alırsın

Back
Yukarı