Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba
bügün yurtdışından Creatine Ethyl Ester im geldi ve içtim ama tadı insanı body den ve hayatan sogutacak kadar kötüydü.. acaba bütün Creatine Ethyl Ester lerin tadı böylemi?..
yoksa ben mi yanlış bir marka seçtim..
nutri bio adında daha çok ebay üzerinden satış yapan bir marka..
evet toz olarak aldım..
sanırım kimse Creatine Ethyl Ester kulanmıyor olumlu veya olumsuz cevap gelmedigine göre
ben bir kere kullandım biotech..ama tadı kotu degildi ya..yoksa yanlıs mı hatırlıyorum bılmıyorum..creatıne rıbose da garıp bır tad vardı onu unutmadımda
hardline tkm bende kullanıyorum ilk aldığımda acaba bozukmu dedim tadı su içinde aspirin eritmişsin gibiydi neyle karıştırdıysam sonuç alamadım bundan sonra creatin mono dışında kullanmam herhalde .CEE kullanmadım tkm den kötüyse tadı icilmez herhalde kapsül tb varsa o olabilir
birkaç gün evel başka bir firmanın cee sini daha aldım onun da tadı kötüydü.. biraz araştırma yaptım yurtdışı forumlarda herkez tadının kötü oldugundan bahsediyor.. evet kapsül olarak almak sorunu cözüyor.. veya birkaç saniyeligine damak tadından vazgeçmek gerekiyor.
ben markayı unuttum crea ety est. tablet olarak kullandım.sarı renklıydı.sanırım muscle tech ama olmayabılırde....onun tad problemı dogal olarak yokta uhu gibi kokusu vardı heheheh
Arkadaslar ne acı bir supplement bu ya. Tekila dan daha beter bişi. Creatine Mono boyle değildi. 3 günde falan alışırım dedim ama gerçekten içemiyorum. Bu acılık nerden gelir. Zamanı da geçmemiş yeni bir ürün. Ama acaip rahat karısıyor naftalin gibi birşey. Yok oluyo suyun içinde iki kaşık çevirince. Weider Creatine Mono dan daha rahat karışıyor. Deneyen var mı bu supplementi.
Kullandığınız miktarı ağzınıza döküp sonra su içmeyi deneseniz ? En azından hazırladığınız karışımı içme işkencesine katlanmazsınız. Zaten 5 gram gibi bir miktar kullanılıyor heralde, pek sorun çıkaracağını sanmam 1 seferde ağza dökmenin.
hardline ethyl ester kullanıyorum ama hap gibi kucuk plastik kapsuller icinde oldugu icin herhangi bir tad sorunu yok, ya da sonradan ağıza acı tat da gelmiyor