Creatine hangisi sizce?= Prolab-Scitech-Gaspari-Dymatize

xenopbia

Üye
Arkadaşlar bi siteden Gaspari Myofusion+Gaspari BCAA+Gaspari Glutamine alıcam. Yanına Gaspari Creatine alcaktım ama adam kutu kapalı olduğu halde topaklanmış kaşıkla hafifçe vurunca dağılıp toz oluyor yine dedi ama emin olamadım ve adam istersen aynı fiyata şunlarıda verebilirim dedi:

Scitec Nutrition Creatine Monohydrate
Prolab Creatine Monohydrate (Creapure müş galiba, ne olduğunuda pek bilmiyorum)
Dymatize Creatine Powder
Gaspari Nutrition Qualitine Creatine (Topaklanmış)

Hepsi 300 gr. Miktarlarda sıkıntı yok yani. Sizce hangisi? Ve marka çok farkeder mi creatine de?

Markaya göre değişir mi sorusu markaya göre ürün çeşitliliği değişir misal muschletech in creatinlerinde birçok ek ürün ve creatin 1 ürün haline getirilmiş örnek halo . Creapure alacaksanız Hardline Creapure 'ı tavsiye ederim.

konuyu asıl açma sebebim markalar arası tercih sıkıntısı ama. teşekkürler link için.

Kratos un dedigi gibi %100 saf olsun yeter.

işte scitec %100 saf ama alman yapımı değil. orası kafamı karıştırdı.

Scitec prolab ve dymatize 3 ude creapure sertifikali yani kalitesi belli urunler 3 u de kullanilabilir. Ben su sira Scitec kullaniyorum sikintim yok :)

Scitec prolab ve dymatize 3 ude creapure sertifikali yani kalitesi belli urunler 3 u de kullanilabilir. Ben su sira Scitec kullaniyorum sikintim yok :)

Herkese çok teşekkür ederim. brhmcr özellikle sizin yorumlarınız benim için çok değerli ve güvenilir.

Optimum Creatine 300gram hakkında ne düşünüyorsunuz? ON Whey ile beraber alirsam 15liraya geliyorda creatine :) ssanırım creapure sertifikasıda var?

Back
Yukarı