Creatine Idman Oncesimi?

Bende hardlınenın creatını war 100 kapsul su 25 gunluk kurum bıtıo cuma son.. Cok guzel sonuclar aldım omuzlarım baya genısledı gogusumde fecı.. Kullanmaya gelıncede Antremandan evvel 2 sora 2 kapsul.. 1300mg glba..2 hafta aradan sonra toz almayı planlıorum ama nasıl tasıcam? Yardımınız ve tozu kullanma sekıllerını solersenız sevınırm..

guardbody dedi:
hem fiyat hemde doz açısından toz olanı daha makbul.bende yanımda getırme zorlugu çekerdım ama sandoz kutularının içine kullanacagım kadar alıp işyerınde bır bardaga karıstırıp içiyordum.kolay oluyor.yukleme yapmak ıstemıyorsan kgt al.tadıda gayet guzel.

KGT yi su ile alicaz dimi ?

Miracle dedi:
Bende hardlınenın creatını war 100 kapsul su 25 gunluk kurum bıtıo cuma son.. Cok guzel sonuclar aldım omuzlarım baya genısledı gogusumde fecı.. Kullanmaya gelıncede Antremandan evvel 2 sora 2 kapsul.. 1300mg glba..2 hafta aradan sonra toz almayı planlıorum ama nasıl tasıcam? Yardımınız ve tozu kullanma sekıllerını solersenız sevınırm..

toz ürünleri (protein tozu, glutamin, creatin..) ben boş ilaç kaplarına doldurup yanımda taşıyorum.. (böylece tozların havayla temasını minimuma indirmiş oluyorum)
kullanma zamanım geldiğinde tozu yanımda taşıdığım shaker'ın içine döküp az biraz su, süt veya meyva suyuyla karıştırıp içiyorum..
böylece taşıması ve kullanması gayet rahat oluyor..

Miracle dedi:
Hardline tkm mı alıcan?Ben 1 haftadır kullanmaya başladım...Bence ve benim yaptığım gibi idmandan önce ve idmandan sonra al...Tkm zaten kutuda...Ama diğer creatini poşette.. ;)

yükleme dönemini geçirdikten sonra antreman günleri 5gr. kreatin alıyoruz..

peki antreman olmayan günlerde ne kadar almalıyız ?

Antrenman olmayan günlerde aynı şekilde almalısın, antrenman olmayan günlerde ben aldığım kreatini

bazen gün içersinde ikiye bölüyorum bir öğlen birde gece olmak üzere, hatta normal bir çay kaşığı

porsyonu ikiye bölüp aldığım boş günlerde, yarım çay kaşığından biraz daha fazla alıyorum belki

sindirim esnasında fazlası atılır diye, benim mantığıma daha çok yatıyor böylesi.

B3RkOvi dedi:
TKM yi antremandan once meyve suyu ile alsam ve aksam yemeginden sonra(suyla) alsam olur mu ? 2 kullanim ?
tkm tri creatın malate dongusu ile işlevi daha arttırdıgı soylenıyor.antrenman oncesınde meyva suyu ile ev antrenman sonrasında su ile tuketebilirsin.ben kgt alıyorum ve sadece antrenman oncesınde kullanıyorum.elımdeki fazladan kalan azıcık creatın monoyuda antrenman sonrasında alıyorum.

Tesekkurler guardbody.
antremandan 15 dk sonra evde protein tozu iciyorum tkm yi bos mideye almak istemiyorum benim burada asil merak ettigim TKM yi yemekten sonra su ile alabilirmiyim (antreman oncesinde meyve suyu ile alicam)

B3RkOvi dedi:
Tesekkurler guardbody.
antremandan 15 dk sonra evde protein tozu iciyorum tkm yi bos mideye almak istemiyorum benim burada asil merak ettigim TKM yi yemekten sonra su ile alabilirmiyim (antreman oncesinde meyve suyu ile alicam)
su veya meyva suyu ile tuketım yapabilirsin,sorun olmaz.meyva suyundaki avantaj karbo nedeni ile taşıma hızını arttırması ama zaten malate dongusude bunu kolaylastırıyor.

ya abiler bende kulanıyorum universal 300gr mlık olanı ama gelişi güzel kulanıyorum yani antrenmandan önce ve sonra alıyorum sadece antrenman olmayan günlerde eserse alıyorum içiyorum bir kaşık birde yükleme felan yapmıyorum anlamıyorum ayrıca 2 haftayı geçti böyle kulanıyorum etkisi güzel bişey demiyorum merak etğim ara verme olayı yapılmasa zararımı oluyor yada ara vermek istemesek normal ceratin için bitene kadar kulanıcam bişey olurmu acaba :?

forumu okudum creatinle ilgili herşeyi öğrendim sayılır ancak tek anlamadığım husus yükleme bittikten sonra günde 5 gr alın diyorsunuz.... idman öncesi ve idman sonrası da makul peki bu 5 gr'mı ikiye mi bölüp idman öncesi ve sonrası kullanılacak. yani 2.5 gr önce 2.5 gram sonra mı alacağız....... bir çay kaşığı 5 gr ediyo..... 5'er gram içsek önce ve sonra bi sakıncası olur mu???

deep11 dedi:
forumu okudum creatinle ilgili herşeyi öğrendim sayılır ancak tek anlamadığım husus yükleme bittikten sonra günde 5 gr alın diyorsunuz.... idman öncesi ve idman sonrası da makul peki bu 5 gr'mı ikiye mi bölüp idman öncesi ve sonrası kullanılacak. yani 2.5 gr önce 2.5 gram sonra mı alacağız....... bir çay kaşığı 5 gr ediyo..... 5'er gram içsek önce ve sonra bi sakıncası olur mu???

Yüklemeden sonra 2*5=günde 10 gr. Yükleme 4*5=20 gr ise tabii.

ortalama olarak 3gram antrenman oncesınde ve 5 gram antrenman sonrasında alım yapman yeterli olacaktır.

arkadaşlar ben protein tozu ve creatin beraber kullanıyosak hangisini ne zaman kullancaz die sorcaktım idman saatlerim 19 da yemek 20.30 idman 22 de bitio eve gidiş 22.10 fln işte neyi ne zaman hangisinden önce alayım şimdiden saaolunn ;) 8)

ben normalde idman sonrası yarım saat sonra (5gr cay kasıgıyla vısne suyuna alıyodum)sımdı idman öncesi almakta istiyorum..peki idmandan hemen öncemı alayım..yada bır sure sadece ıdman oncesı almayı deneyecegım...cunku bazıları ıdmandan once alınca ıdman sırasında cok guc verdıgını soyluyor.tamam sadece ıdman oncesı alcagım.pekı zamanı ne zaman hemen oncemı?bıraz degısıklık yapayım baklaım ıdman oncesı alayım

İdmandan 45 dk-1 saat once almalısın.

Back
Yukarı