Creatine Kullanımı Hakkında Basit Sorular?

Arkadaşlar forumu ve interneti araştırdım ve 2 farklı kullanma metodu olduğunu gördüm.
1-uzun süreli kullanım
2-yüklenmeli kullanım.

ben ilk defa kullanıcam sanırım 2.seçeneği tercih etmeliyim.
2 methoduda biri bana anlatabilir mi acaba?aç karnına mı tok karnına mı?ne zaman?

teşekkürler

internette araştırdığını söylüyorsun..
2 farklı kullanım methodu olduğunu söylüyorsun..ve hatta bunları sıralıyorsun..
hangi seçeneği seçeceğine de karar vermişsin..
seçtiğin methodu artık kim ve neden sana anlatsınki..sen zaten kararını vermişsin..
bildiğin bir şey için neden başka birinden ikna edilmeyi bekliyorsunki?
eğer bilmediğin bir şey ise ozaman konuyu açtığın forumdaki "arama" kısmını tıkla ne öğrenmek istiyorsan yaz karşına çıkan yüzlerce sayfa bilgi, binlerce kişinin verdiği olumlu/olumsuz tecrübeleri bir oku..bütün bunlar yetmezse buyur gel başımızın üstünde yerin var sabaha kadar konuşalım..

internette araştırdığını söylüyorsun..
2 farklı kullanım methodu olduğunu söylüyorsun..ve hatta bunları sıralıyorsun..
hangi seçeneği seçeceğine de karar vermişsin..
seçtiğin methodu artık kim ve neden sana anlatsınki..sen zaten kararını vermişsin..
bildiğin bir şey için neden başka birinden ikna edilmeyi bekliyorsunki?
eğer bilmediğin bir şey ise ozaman konuyu açtığın forumdaki "arama" kısmını tıkla ne öğrenmek istiyorsan yaz karşına çıkan yüzlerce sayfa bilgi, binlerce kişinin verdiği olumlu/olumsuz tecrübeleri bir oku..bütün bunlar yetmezse buyur gel başımızın üstünde yerin var sabaha kadar konuşalım..

benim merak ettiğim kullanımı zaten.kimisi aç karnına kimisi tok karnına kullan demiş :confused:

cevap gelmeyince en son şöle yaptım günde,
1-sabah kahvaltısından hemen sonra 1 ölçek
2-antremandan 45dk önce 1 ölçek
3-antremandan hemen sonra 1 ölçek
4-akşam yemeğiyle 1 ölçek

bu şekilde kullanım doğrumudur ilk bir hafta için ?

cevap gelmeyince en son şöle yaptım günde,
1-sabah kahvaltısından hemen sonra 1 ölçek
2-antremandan 45dk önce 1 ölçek
3-antremandan hemen sonra 1 ölçek
4-akşam yemeğiyle 1 ölçek

bu şekilde kullanım doğrumudur ilk bir hafta için ?

Hiçbir yararı yok yaptığın çok yanlış . Yatmadan önce, antrenman önce ve sonrası birer ölçek almalısın .

loading safasında sabah antreman öncesi sonrası ve akşam yemeğinden önce al.
5 gr * 4 yani
5 gün tutsanda yeter sonuçta 1 hafta loading yaparsan hergün antremana gitmen lazım buda overtrain sonucu ortaya koyar

Sabah kahvaltıdan sonra yada kahvaltıyla, öğlen yemekle yada sonra, spordan hemen sonra, gece yatmadan önce. Kullanımlarda bir miktar da carb alınması öneriliyor.

Back
Yukarı