aneximandros
Özel Üye
Tebrikler, kollar artik olmus. Yalniz gogus sence de o kola gore biraz kucuk kalmamis mi? Belki resimdendir. Bir de guzel gogus resmi koyar misin?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Tebrikler, kollar artik olmus. Yalniz gogus sence de o kola gore biraz kucuk kalmamis mi? Belki resimdendir. Bir de guzel gogus resmi koyar misin?
arada bir bakiyorum basligina gidisatin iyi amacim moral bozmak degil yanlis anlama ama guzel 1-2 suplement + adam gibi bir diyetle bu vucudu cok rahat yapardin bence, bosuna sagligini bozmusun, basarilar thums:
crespo hangi salona gidiyosun ?
![]()
aralk pozları
dostum madem bazı şeyleri göze aldın at nalını çıkar az kalmış sana yakışırthums:
öncelikle merhabalar
siteye yeni üye oldum. bu başlığı başından sonuna kadar okudum.
crespo arkadaşımız iyi ilerlemiş kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum...
Sen B.Paşalı değil misin?
Eğer doğru tahmin ettiysem önceki halina göre iyi gelişme olmuş sende.
türkiyede benm kadar vücudu olan kaç tane türk basketçi var ? ayağımdaki sakatlık nedenyle 1 senedir prof basketbol oynamıyorum , bulk olarak vg yapıyorum , mideyi nerdeyse çalışmıyorum
boş mesaj atmayınızayrıca omuzların eksik ....
''kendini ovme vucudun hiç bişey''
Kişi kendini överek hata yapmış olsa bile bu size kişileri aşşağılama şansını vermemektedir.
lütfen tavrımızı gözden geçirelim