Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Crespo dedi:bu resmi bugün çekildim açık bi resim olmadığını biliyrum sadece görüntü olsun diye ekledim
![]()
zfrskr dedi:Antreman konusunu hocalara bırakıyorum ama ben seni baya zayıflamış gördüm,avatar ve eski resimlerine kıyasla..
Crespo dedi:zfrskr dedi:Antreman konusunu hocalara bırakıyorum ama ben seni baya zayıflamış gördüm,avatar ve eski resimlerine kıyasla..
evet prof basketbolcu olmamdan ( idman temposu artınca yemeklere dikkat etmem gerekiyo ) ve steroidlerden elimi ayağımı çekmiş olmamdan kaynaklanıyor
DaFFy dedi:Crespo dedi:zfrskr dedi:Antreman konusunu hocalara bırakıyorum ama ben seni baya zayıflamış gördüm,avatar ve eski resimlerine kıyasla..
evet prof basketbolcu olmamdan ( idman temposu artınca yemeklere dikkat etmem gerekiyo ) ve steroidlerden elimi ayağımı çekmiş olmamdan kaynaklanıyor
profesyonel basketbolcusun ve steroid kullanıyorsun? hangi takımdasın, 1.lig, 2.lig? ayrıca avatardaki resimde oynama var yanlış mıyım?
zfrskr dedi:DaFFy dedi:Crespo dedi:zfrskr dedi:Antreman konusunu hocalara bırakıyorum ama ben seni baya zayıflamış gördüm,avatar ve eski resimlerine kıyasla..
profesyonel basketbolcusun ve steroid kullanıyorsun? hangi takımdasın, 1.lig, 2.lig? ayrıca avatardaki resimde oynama var yanlış mıyım?
Prof bi basketçinin yüzü açık fotolarla steroid kullandım bile demesi başına bela açmaz mı Daffy?
zfrskr dedi:Sırt genişlemiş geldi bana,ama tabi atletsiz olsan daha iyi anlardıkYağ oranın kaç?