CrımınalBiceps
Üye
Hemen konuya giriyim.AnimalCuts kullanmaya başlayalı tam 1hafta oluyor geçen hafta pazar günü başladım.93.5 civarıydım 4günde 91e kadar düştüm ancak yanlız başıma kalmaya başladım(aile bireyleri tatilde) ve hızla kilo aldım (mesela dolaptaki salamı yağ oranı 1.5 diye okumusum 100grda indirdim aynı anda mideye bide baktım 15grmış :S:S:S) bu gibi olaylarla beraber cumartesi akşamı kafama dank etti ben ne yapıyorum diyekafa_Hedeflerimi uçuk tuttugum için kendimde inanmadıgım için hedefimden şaştığımı farkettim ve dh de sabahladıktan sonra bugün sabah
5.00da animalcuts aldım bir pak
5.45de koşuya başladım hiç durmadan 20dk koştum
sonra 15dk yürüdüm yine hiç durmadan 10dk koştu
Hemen 1ölçek optimumwheygold içtim-duşaldım ve tartıldım sonuç tam bir hüsran 93.5dim yine çünkü diyete sadık kalmadım ve enerjimi saklı tutmaya çalıştım başka spor için bunun için kickboksu bıraktım ve karar aldım hergün 5.45de cardio 45dk
sonrada akşam saatlerinde ağırlık kaldırmak
böyle daha iyi sonuç alacağıma inanıyorum.siz ne düşünüyorsunuz?
tartıldıktan sonra
1 kase k-special yedim çikolatalı -5tane zeytin yedim
şuan testesteron seviyemi artırmak için fıstık yiyorum yarım kase diyim tuzlu kısmını dışarda tutarak 15dk sonrada lor peyniri yicem ve uyucam malum sabahlıyorum.benim uyku saatim sabah 6 normalde
sorularım Akşam ağırlık çalışmasını hangi saatte yapmalıyım-En uygun saat kaç olur ?Buna göre sabah 5de almıştım 1.packi animalcuts kullanımınıda ağırlıktan 45dk öncemi yapıyım?
Kendime Animalcuts kullanan rakip arıyorum.Elbette 1.öncelik dürüst olması (benim dürüst olacağıma emin olabilirsiniz tartı değerlerini sabah koşudan sonra 350ml protein tozu içip duş aldıktan sonraki değerleri veriyorum).Rekabet hırsımı maksimum seviyede tutacaktır
Rakip olmak isteyen?
Haftalık olarak kilo kaybı yazıcam ve sürekli yediklerimi paylaşıcam
tavsiye ve yorumlara acıgım
5.00da animalcuts aldım bir pak
5.45de koşuya başladım hiç durmadan 20dk koştum
sonra 15dk yürüdüm yine hiç durmadan 10dk koştu
Hemen 1ölçek optimumwheygold içtim-duşaldım ve tartıldım sonuç tam bir hüsran 93.5dim yine çünkü diyete sadık kalmadım ve enerjimi saklı tutmaya çalıştım başka spor için bunun için kickboksu bıraktım ve karar aldım hergün 5.45de cardio 45dk
sonrada akşam saatlerinde ağırlık kaldırmak
böyle daha iyi sonuç alacağıma inanıyorum.siz ne düşünüyorsunuz?
tartıldıktan sonra
1 kase k-special yedim çikolatalı -5tane zeytin yedim
şuan testesteron seviyemi artırmak için fıstık yiyorum yarım kase diyim tuzlu kısmını dışarda tutarak 15dk sonrada lor peyniri yicem ve uyucam malum sabahlıyorum.benim uyku saatim sabah 6 normalde

sorularım Akşam ağırlık çalışmasını hangi saatte yapmalıyım-En uygun saat kaç olur ?Buna göre sabah 5de almıştım 1.packi animalcuts kullanımınıda ağırlıktan 45dk öncemi yapıyım?
Kendime Animalcuts kullanan rakip arıyorum.Elbette 1.öncelik dürüst olması (benim dürüst olacağıma emin olabilirsiniz tartı değerlerini sabah koşudan sonra 350ml protein tozu içip duş aldıktan sonraki değerleri veriyorum).Rekabet hırsımı maksimum seviyede tutacaktır
Rakip olmak isteyen?
Haftalık olarak kilo kaybı yazıcam ve sürekli yediklerimi paylaşıcam
tavsiye ve yorumlara acıgım