CrossFit

@Jacklifter tırmanma ipi almadıysanız/alacaksanız 10metre 40mm kalınlığında kendir ip spor mağzalarında 290 tl gibi bir fiyatla satılıyor. Çok kalın bir ip olmasına rağmen fiyatı uçuk buldum, bugün bütün gün ulustaydım, rüzgarlı sokak'ın alt kısımlarındaki hırdavatçılarda metresi 8.5tan buldum. 85tl gibi bir fiyat oluyor, ucunu örüp veriyorlar.

@Jacklifter tırmanma ipi almadıysanız/alacaksanız 10metre 40mm kalınlığında kendir ip spor mağzalarında 290 tl gibi bir fiyatla satılıyor. Çok kalın bir ip olmasına rağmen fiyatı uçuk buldum, bugün bütün gün ulustaydım, rüzgarlı sokak'ın alt kısımlarındaki hırdavatçılarda metresi 8.5tan buldum. 85tl gibi bir fiyat oluyor, ucunu örüp veriyorlar.

Ucuz tırmanma halatlarının sorunu kendini çok çabuk bırakması ve saçaklanması, yer belli olduktan sonra tavan yüksekliğine göre seçeceğiz tırmanma halatlarını.

Ucuz tırmanma halatlarının sorunu kendini çok çabuk bırakması ve saçaklanması, yer belli olduktan sonra tavan yüksekliğine göre seçeceğiz tırmanma halatlarını.
Görünüş ve his itibariyle birebir aynıydı o yüzden dedim, siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Görünüş ve his itibariyle birebir aynıydı o yüzden dedim, siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Aslında pek anlamam tırmanma halatından bende ama kullanan arkadaşlar ucuz halatın çok çabuk bozulduğunu söylemişlerdi, gidip bakmak lazım tabi. Diğer ekipman ile birlikte onu da Rogue'dan alırım diye düşünüyordum, ama gidip bakmak lazım, kaliteli ve uygun fiyata ise neden olmasın.

Aslında pek anlamam tırmanma halatından bende ama kullanan arkadaşlar ucuz halatın çok çabuk bozulduğunu söylemişlerdi, gidip bakmak lazım tabi. Diğer ekipman ile birlikte onu da Rogue'dan alırım diye düşünüyordum, ama gidip bakmak lazım, kaliteli ve uygun fiyata ise neden olmasın.
Rogue'un Türkiye distribütörü ya da mağazası var mı?

Merhabalar bende crosfit yapmak istiyorum bana onerebileceginiz bir program varmi arastirdim ama pek anliyamadim 3-4 temel hareketle yapabilecegim bir program varmi ?

Merhabalar bende crosfit yapmak istiyorum bana onerebileceginiz bir program varmi arastirdim ama pek anliyamadim 3-4 temel hareketle yapabilecegim bir program varmi ?

Kerem Bey merhaba,

CrossFit programları vücut geliştirme programları gibi haftalık şekilde olmuyor. Bu spor CrossFit salonlarında yapıldığı için her salonun programlaması kendine özel. Hareket sayısı çok fazla olduğu için 3-4 hareket ile yapılan bir programa CrossFit demek zor olur. Yaşadığınız şehirde resmi bir CrossFit salonu veya eğitmeni yok, resmi salonları ve eğitmenleri aşağıdaki linklerden görebilirsiniz;

http://map.crossfit.com/

http://trainerdirectory.crossfit.com/

Ben yine de sizin için bir araştırma yapayım, belki Bandırma'da ne yaptığını bilen biri buluruz, yardım alırsınız. :)

Yardimci olicak birileri cikarsa ve anlasirsam cok sevinirim yardiminizdan cok minnettar kalirim 2aydir duzenli body yapiyorum bazi hareketlere baktim bar ile yaoilan hareketler kurek cekme kendimce uyarladim guzel oldu ama nasil bir duzene sokicagimi bilmiyorum :)

Yardimci olicak birileri cikarsa ve anlasirsam cok sevinirim yardiminizdan cok minnettar kalirim 2aydir duzenli body yapiyorum bazi hareketlere baktim bar ile yaoilan hareketler kurek cekme kendimce uyarladim guzel oldu ama nasil bir duzene sokicagimi bilmiyorum :)

Dediğim gibi bana biraz zaman verirseniz araştırmaya çalışayım, belki buluruz birilerini. İmzamda bulunan facebook grubuna üye olup antrenmanları takip edebilirsiniz, en azından hareketlere, antrenman şekillerine aşinalık kazanırsınız.

Sabah Anıttepe'deydik, antrenman şuydu;

10 minutes for AMRAP of:

Sprint 100m
10 Burpee Pistols

Rest 5 minutes

For time:

10-8-6-4-2
2-4-6-8-10

Handstand Push-ups
Pull-ups

Gelecek haftalarda tekrar bu şekilde bir etkinlik yapacağız, umarım forumdan da katılım olur bu sefer. :)

10151400_10152467803914821_6354740234788369842_n.jpg

Bu arada şimdi farkettim lifting için progress de yazılmış. 5x4, 5x3, 5x1 diye gidiyor. Bu benim de işime yarayabilir. :) Ekşi de gerçekten iyi adamlar çıkıyor ara ara.

Performance Menu, Greg Everett isimli ABD'li bir halter antrenörünün sitesi, CrossFit ve halter ağırlıkta olmak üzere çok güzel makaleler var.

Back
Yukarı