CrossFit

jaclifter selam ben supplementler.com dan crossfit kombinasyonunu bknz https://www.supplementler.com/urun/crossfit-zamani-5314) aldım onu nasıl kullanmalıyım gasparının kreatin yüklemesini nasıl yapmalıyım off günlerımde de protein tozunu gaspari kreatını kullanmalı mıyım senin önerilerin nedir bunu sormak istedim teşekkürler.
Selam Burak,

Bence creatine yüklemesine gerek yok. Protein tozunu eğer günlük aldığın protein miktarı yeterli ise sadece antrenman günlerinde kullanabilirsin. Ben altı gün antrenman yapıyorum, dinlenme günümde protein tozu ve creatine kullanmıyorum. Ancak haftada iki veya daha fazla gün dinleniyorsan bu günlerde de kullanmak mantıklı olabilir bu ürünleri.

crossfit sporunu yapanlardan yana dertliyim birde street workout yapanlardan çoğusunun beslenme fitness vg konusunda bilgisi yok araştırmadan yüzeysel öğrendikleri ile yapıyorlar hadi yaptınız beni ilgilendirmezde street workout yaptığım yada crossfit yaptığım zamanlarda bu her defasında oluyor yok sen toz mu kullanıyorsun ilerde vücudun sarkacak yok fitness vücudu hantallaştırır vgde değil üstelik fitness yani:)olmayan beslenme konusunda akıl vermeleri hiç önemsememe rağmen sürekli kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışmaları yüzünden ağız tadı ile salonda crossfitçilerden ve sokaktada street workoutçulardan bıktım

Yani bu sadece sporda değil, hayatın her yönünde karşılaşılan bir durum. CrossFit ve Street Workout yapanlar ile alakası nedir anlamadım. :)
orası öylede vg yada fitness yapanlardan çok crossfitçiler ve street workout sporu yapanlarda bunu daha çok görüyorum geniş açıdan bakarsak hayatın her alanında var burası spor forumu olduğu için spor konusundaki yaşadıklarımı yazdım

orası öylede vg yada fitness yapanlardan çok crossfitçiler ve street workout sporu yapanlarda bunu daha çok görüyorum geniş açıdan bakarsak hayatın her alanında var burası spor forumu olduğu için spor konusundaki yaşadıklarımı yazdım
Çevre ile de alakalı olabilir bu durum. Bende tam tersine CrossFit yapanları yaptığına önem ve özen gösteren kişiler olarak görmüşümdür, belki de bana öyle denk geldi. :)

ADAMIN BİRİ SORMUŞ " NEDEN CROSSFİT " YAPAYIM DİYE;
DİĞERİDE DEMİŞKİ Bİ BEYİN FIRTINASI YAPALIM, BAKALIM NİYE ??...

THEY have CNN or Kelly Clarkson playing in the background. WE have other members cheering you on to finish your last rep.

THEY have cardio machines that tell you you’re going too fast. WE have trainers that are telling you you’re not going fast enough.

THEY have mirrors. WE have trainers that tell you how to correct your form.

THEY have biceps curls and cable crossover machines. WE have squats and deadlifts that you’ll actually be able to transfer into real life.

THEY sell you a membership and hope you only come for one month. WE want you to come as often as possible to help change your life.

THEY have a 20 minute workout in 2 hours. WE have a 2 hour workout in 20 minutes.

THEY have a machine at the front desk where you swipe your card. WE have knowledgeable trainers that are ready to give you all the fitness information that you ask for.

THEY train for looks. WE train for life.

Açıklayıcı bir görselle de destekleyelim ; :)

ADAMIN BİRİ SORMUŞ " NEDEN CROSSFİT " YAPAYIM DİYE;
DİĞERİDE DEMİŞKİ Bİ BEYİN FIRTINASI YAPALIM, BAKALIM NİYE ??...

THEY have CNN or Kelly Clarkson playing in the background. WE have other members cheering you on to finish your last rep.

THEY have cardio machines that tell you you’re going too fast. WE have trainers that are telling you you’re not going fast enough.

THEY have mirrors. WE have trainers that tell you how to correct your form.

THEY have biceps curls and cable crossover machines. WE have squats and deadlifts that you’ll actually be able to transfer into real life.

THEY sell you a membership and hope you only come for one month. WE want you to come as often as possible to help change your life.

THEY have a 20 minute workout in 2 hours. WE have a 2 hour workout in 20 minutes.

THEY have a machine at the front desk where you swipe your card. WE have knowledgeable trainers that are ready to give you all the fitness information that you ask for.

THEY train for looks. WE train for life.

Açıklayıcı bir görselle de destekleyelim ; :)
Anca kendini kandırırsın :D

Bir sporu ovup diger bir sporu gommek yanlis bence zaten yeterince bolunmedikmi ? Sag sol ,akp chp , gs fb , messiciler ronaldocular simdide crossfit ve vg olarakmi karsi karsiya gelelim :) kimi sarisin sever kimi esmer diyerek konuya son noktami koyarim :)

Anca kendini kandırırsın :D
walla kimin kendini kandırdığı videoda da , yazıda da çok açık görünüyo bence :) crossfit de ölçemediğimiz ,gelişimi takip edemediğimiz bi parametre yok ;)[DOUBLEPOST=1411565781][/DOUBLEPOST]
Bir sporu ovup diger bir sporu gommek yanlis bence zaten yeterince bolunmedikmi ? Sag sol ,akp chp , gs fb , messiciler ronaldocular simdide crossfit ve vg olarakmi karsi karsiya gelelim :) kimi sarisin sever kimi esmer diyerek konuya son noktami koyarim :)
ben sadece seçim yapmak için karşılaştırma yapmak isteyen kişilere biçok sebep verdim isteyen yine istediğini seçsin , bence sorun yok :) ayrıca objektif olarak yazıdaki maddeleri tek tek incelediğinizde yanlış bulunabilecek tek bi madde bile yok bence :)) şahsi fikrim ...

arkadaşlar konu yanlış yerden uzuyo bence ,yazıda adamlar 8 maddelik bi saptama yapmış, videoda da ufak bi deneysel karşılaştırma yapılmış. Bende paylaştım eer bu maddeler içinde yanlış gördüğünüz bişey varsa tartışalım. yoksa tabii ki herkes bunlar ve bunların dışında kalan diğer etkenleri göz önünde bulundurup kendince "en iyi " antrenmana karar verecek ;) ( 1 dakikada 15 biceps curl yapmak isteyenlere kolay gelsin ama ben 1 dkkada 10 clean 10 pull up 10 wall ball yapmak dururken dierini spor saymam şahsen )

saygılar ... :)

walla kimin kendini kandırdığı videoda da , yazıda da çok açık görünüyo bence :) crossfit de ölçemediğimiz ,gelişimi takip edemediğimiz bi parametre yok ;)[DOUBLEPOST=1411565781][/DOUBLEPOST]
ben sadece seçim yapmak için karşılaştırma yapmak isteyen kişilere biçok sebep verdim isteyen yine istediğini seçsin , bence sorun yok :) ayrıca objektif olarak yazıdaki maddeleri tek tek incelediğinizde yanlış bulunabilecek tek bi madde bile yok bence :)) şahsi fikrim ...
Trollüğüm tuttu sadece, crossfit iyidir.

Back
Yukarı