habib dedi:neden??
habib dedi:çok haklısın ben de yaptırmayı planlıyorum ama gercek yaptırmak istemiyorum şöyle birkaç aylık olanından gercek için çok erken yaş=17
evet bende var.dragon ve trıbal karısımlı,golgeli.aslında bel için dizayn edılmıs bır dovmeydı ama sagolsun yapan arkadas bırkac saat ugrasıp kola gore ayarladı.cok farklı ve guzel oldu.yalnız benım tavsıyem ıyı dusunun.cıkarmak ıstedıgınızde ıkı ayda bır seansa gırmenız gerekıyor ve toplamda 4-5 seansta cıkıyor.seans ucrestı en son 60 ytl. idi.cıktıktan sonrada ıgne delık ızlerı kalıyor.zımpara yontemı var bırde.ondada resmen amelıyat oluyorsunuz.bırkac mılyara patlıyor.habib dedi:EVET BEYLER DÖVME YAPTIRMAK HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?ASLINDA BODCİLERE YAKIŞIYODA DÖVME
VE ARANIZDA DÖVMESİ OLAN VARMI???
:?![]()
işimden dolayı foto koyamıyorum sımdılık ama yakında o durumuda duzeltıcem.dovmeyı yapan arkadasım.bıldıgınız dovme makınası ıle yaptı.ogleden sonra dortte basladık,sabah dortte bıttı.aslında daha cabuk bıterdı ama arada 3 ogun yemek molası ve acıdan oturu verdıgım molalar ıle sure uzadı.sarc4stic dedi:Guardbody nerede yaptırdın dövmeyi? Birde foto varmı![]()
iğne en cok bıcepsın iç kısımlarına degdıgınde hoplatıyor.estetık ıstıyorsan herzaman golgelı yaptır derım ben.ense koku tanıdık geldı.yenı nesıl ajan takıntısı falanmı olustu yoksa.sarc4stic dedi:Hadi yaAcı dayanılır oluyormuş(çoğu zaman) ama yaptırdığın yere bağlıymış birazda. Ben ense köküne istiyordum mesela sen iyi bağırırsın dediler. Ne moral verdi yani anlatamam!(moral deyince aklıma uzun dönem gidenlere hayrola kardeş adammı öldürdün demen geldi
).
adamda gercekten dogal bır yetenek soz konusu.dıger soyledıklerınede aynen katılıyorum.askılı gıymeye meraklı adamlar buradada oldukca fazla mıktarda mevcut.benım en cok takıntılı oldugum durumda spora basladıgının ıkıncı ayında kucuk cocuk atletlerı gıyıp sokaga cıkan ve buda yetmezmıs gıbı kolları acarak yuruyen tıpler.o turdekılerı bozmak hosuma gıdıyor.ıkıncı karsılasmamızda bırcogunun dogru yolu buldugunu goruyorum.sarc4stic dedi:Gölgeli olacak tabiSiyah dış hatlar üstüne lacivertten açık maviye kayan efekt olacak. Olacakta işte adam yapabilecekmi :? Yeni nesil ajan takıntısı hımm hiç öyle düşünmedim. Bir ara herkes ense köküne barkod yaptırırdı. Akıma kapıl tayfası değilim ya merak etme. Kola dövme bozuyor beni, herkes koluna yaptırıyor. Yanlış anlama sana bişii demiyorum senin kolun taşıyordur zaten ama ne tipler yaptırıyor. Piyasa ötesi yani piyasada değil. Hoş piyasa diye yapılmaz diye bir kural yok ama beni biraz frenliyor. Vardır ya tipler kolundaki dövmeyi göstermek için kışın atletle çıkar dışarı
Bu arada dövmeyi arkadaşın yaptıysa(doğal olarak gölgelendirmeyide) yetenekli adammış cidden.