SiR_Arawn
Üye
Arkadaşlar Muay Thaiye başladım , daha önce 1 ay yapmıştım bu sefer uzun süreli olmayı hedefliyorum.1 yıldır vücut geliştirme yapıyorum , antreman sistemimi biraz kaydırmak istiyorum vücut geliştirmeyi bırakmayacağım ama ağırlık kaldırma sistemimde oynama yapıcağım.Sizin önerdiğiniz dövüşçülere yönelik-kondisyon-güç antremanları programları var mı ?
Basicden başlamak istediğim için soruyorum.Squat-Deadlift-Bench Press banko yapıcam.Çünkü powerlifting tarzı çalışmayı seviyorum rm ölçümü yapıyorum aylarda.
Benim dezavantajım bir vücut geliştirme salonunda bunları yapmaya çalışacam o yüzden ekipman olarak biraz eksikliğimiz var tabi , bir traktör lastiği , halat yok ama
benim halkam var , bilek ipim felanda var , bu arada bilek güreşi antremanlarıda yapıyorum yanısıra bırakma gibi bir durumumda yok şampiyonaya giricem.Ama yinede antreman programı bulamazsam crossfit idmanlarına bakıcam , internette araştırma yapıyorum şuan sizlerinde bilgilerinizden yararlanmak için sormak istedim...
Basicden başlamak istediğim için soruyorum.Squat-Deadlift-Bench Press banko yapıcam.Çünkü powerlifting tarzı çalışmayı seviyorum rm ölçümü yapıyorum aylarda.
Benim dezavantajım bir vücut geliştirme salonunda bunları yapmaya çalışacam o yüzden ekipman olarak biraz eksikliğimiz var tabi , bir traktör lastiği , halat yok ama