güç ant. ve ağırlık ant. tamamen farklıdır türkiye adına 5 kere dövüştüm rakiplerim tamamen kaslı insalardı bunun sebebi gereksiz agırlık ant dır 5ini de kazanmamın nedeni güç ve kondisyon dur güç ant kondisyon yüklemene yardım eder ağırlık ise kondisyonu zayıflatır profosyonel olarak dövüşen herkes bunu söyler.Estetik zevk olabilir. Ayrıca ağırlık antrenmanı vücudu hantallaştırmaz, bu ne olursa olsun, miyofibril hipertrofiyi hedefleyen bir sporcu hantallaşmaz, aksine hızlanır. Siz Usain Bolt'u nasıl antrenman yapıyor sanıyorsunuz? Kendi koşu çalışmalarını falan bilmem orası beni ilgilendirmiyor.. Ancak haftanın 6 günü ağırlık antrenmanı yapıyor, güç odaklı çalışıyor.
Güç antrenmanıyla ağırlık antrenmanı farklı mı?güç ant. ve ağırlık ant. tamamen farklıdır türkiye adına 5 kere dövüştüm rakiplerim tamamen kaslı insalardı bunun sebebi gereksiz agırlık ant dır 5ini de kazanmamın nedeni güç ve kondisyon dur güç ant kondisyon yüklemene yardım eder ağırlık ise kondisyonu zayıflatır profosyonel olarak dövüşen herkes bunu söyler.
Teknik , Güç , Inanç , Azim , Dayaniklilik ,Düzenli Beslenme , ve Uyku bu işin başıdır . Ne sacmaliyon[DOUBLEPOST=1467898066][/DOUBLEPOST]Sen kendini bruclee ile denk tutuyorsan ayrı tabi ama oda o hale hiç birşey yapmadan gelmedi elbette onunda kendi bildiği güç teknik antrenmanlari vardı çalışmadan acı çekmeden bir yere varamazsin bu sporlardaGuc abarttiginiz kadar onemli degil. Guc dediginiz sey tek basina bir hiç. Onemli olan refleks hiz ve tekniktir. Isterse adamin yumrugu 10 ton vursun, yumrugu yavassa veya hic yumruk isabet ettiremediyse ise yaramaz.
O yuzden fitness yapilir. Hizli olmak ve esnek olmak onemli.
Ek bilgi: bruce lee de martial artist ve abarttiginiz gibi agirlik calismazdi ancak gucunu bilmeyenler videolarini izleyebilir![]()