Dövüş sporları ve protein tozu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogul1835
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 aydır kickboks yapıyorum ve kilo almak istiyorum sağlıklı besleniyorum fakat metabolizmam hızlı olduğu için kilo alamıyorum
bende kilo aldırıcı protein tozu almaya karar verdim fitness yerine kickboks yaptığım için bunun bi zararı olurmu ?

Kardesim bu gainer vs muhabbetine fazla bel baglama bunlar olaganustu seyler degil ama senin zaten kilo alman icin cok daha fazla kalori alman lazim kalori ihtiyacindan daha fazla kalori alirsan kilo alirsin gainera felan ihtiyacin yok ama soyle bir sey var kickboks cok kalori harcatir antrenman gunleri ekstradan felan kalori alman lazim ayrica yuksek karbonhidrat ve kilonun 1.5 kati kadar proteinli beslenmen lazim 58kgden 90kgye cikan bi boksor olarak soyluyorum bunu :)

Kardesim bu gainer vs muhabbetine fazla bel baglama bunlar olaganustu seyler degil ama senin zaten kilo alman icin cok daha fazla kalori alman lazim kalori ihtiyacindan daha fazla kalori alirsan kilo alirsin gainera felan ihtiyacin yok ama soyle bir sey var kickboks cok kalori harcatir antrenman gunleri ekstradan felan kalori alman lazim ayrica yuksek karbonhidrat ve kilonun 1.5 kati kadar proteinli beslenmen lazim 58kgden 90kgye cikan bi boksor olarak soyluyorum bunu :)
Kardeşim metabolizmam zaten hızlı üstüne kickboks giriyo normaldede hiperaktifim zaten daha önce fitness yaparken kullandım yanlız birisi söyledi eğer gerçekten ter atıyosan hakkını veriyosan kullan dedi bakalım artık :) sağol.

Back
Yukarı