onerdigim hoca...
bu biraz sacma olmus kim bilif hangi sehirlerdeyiz.bi hoca icin sehirmi degistireceksin?

bu isin sakasi tabii.dedigim gibi tam kararimi verdim cok siki arastirdim ama son anda kara harp okulu+komando hatta belki bi karasin bordo bereli olurum diyip bu hedefe yonelince fitnessa baslayip bendensel guc artirmak istedim dovusten vaz gectim.
o yuzden hic bi yere gitmedim tanidigim fazla dovuscu yok ki onlarida onermem.
o degilde lafi niye bu kadar uzattim ya?yok de gec demi?neyse insanin konusasi geliyor demekki.
gelgelelim sixfight tekniginde ciddiyim hernekadar fikir bendende cikmis olsa bircok hoca bile kabul ettiki muhtesem bisey.
bu arada steven seagal i taniyormusun?bi youtubeye yazmani oneririm.dunyanin en iyi aikidocusu.dolayisiyla sayisiz film cekti.
yani isimle pek bisey bulamasan bile
"best of steven seagal" yaz hepsini izle ki birini izleyince hepsini izliceksin zaten sikilmadan.
bu arada sunu soyliyim:
normalde mesela sen bana boyle vur ben soyle tutuyim
yada sen su sekilde bicakla ben biyle tutuyim der demi?
bu adamda o yok.dunyanin en iyisi diyorum.al su bicagi (gercek bicak.adam risk aliyor.bizzat kamera arkasini isteyip izledim) istedigin gibi dal bana ciddi ciddi saplamaya calis ben gerisini hallederim diyor mesrla.
bunu bilerek izle hani filmde olsa.
gorsel efekt kullandigi da olmus tabii.
ama bildigim kadariyla aikidoda en fazla 5 kusak var adam 7. kusak.yani ulasilamaz mertebenin bi kusak ustun.anlayabiliyomusun?
dicenki o nasil oldu,6. kusak adam var en iyi.bu gidip onu deviriyor 7. oluyor sonra 6. oluyor.
sonuc: aikidoda 5 kusak var adam 7. kusak
umaim daha once duymamissindir yoksa bu kadar yaziyi bosuna yazdim.ama mutlaka kesinlikle izle.