Benim hep aklımda vardı,yılan dövmesi kuyruğu boyundan başlar başıda en aşağıda bir yerde biter sana kalmış seçim nerde biteceği![]()
hangi takımlıysan ona göre dövme yaptır herşey değişir takımlar değişmez. şimdiki dövmeye bakış açınla 25 30 yaşında farklı olabilir yani 18 yaşındaki yaptırdıgın dövme 30 un da farklı gelebilir saçma gelebilir ama değişmeyen tek şey takımın simgesidir kartal kanarya kuş böcek aslan sonuçta bir amacı vardır.
hangi takımlıysan ona göre dövme yaptır herşey değişir takımlar değişmez. şimdiki dövmeye bakış açınla 25 30 yaşında farklı olabilir yani 18 yaşındaki yaptırdıgın dövme 30 un da farklı gelebilir saçma gelebilir ama değişmeyen tek şey takımın simgesidir kartal kanarya kuş böcek aslan sonuçta bir amacı vardır.
Resim yok daha henüz ,ist'de değilim.gösterebilceğin bi resim varmı![]()
Önemli olan düşünceleriniz. Şuanlık düşüncelerinizle beğendiğiiz obje ileride onunla çeşitli sebelerden dolayı rahatsızlık duyabileceğiniz bir obje olabilir genelleme yaparak ad soyad yada sizi ömür boyu şimgeleyecek birşey olabilir.
En sağlamı aslında American History X'deki gibi yaptırmakkalıcı değil demi bu dövme silinebiliyor?
pek ilgilenmediğim için bu konularda bilgim yok
ama ben olsam hançer dövmesi koyardım
gerçi silinebilirse yapardım yoksa yapmazdım
bugün hoş görünen bişe ilerde sıkıcı olabilir
kurtulamamak ise esaret olur
ben şeyi merak ediyorum dövme yaptırdığımız bölgede tekrar kıl çıkıyormu atıyorum göğüse falan yaptırdık,kıl olursa gözükmez bende![]()
Siz hangi bölgelere lazer yaptırdınız ? Bi de ne kadar sürdü? Ben bir yeri aradığımda 2 sene dediler banaçıkar, çıkmasa lazere verdiğim paraya dövme yaptırırdım komple valla
bu arada bence ağır giren bodycilerde dövme kötü duruyor
fitnessçı vücütlarına iyi gidior