Dengesizzz
Üye
en iyi dövme yeri sırt dır bence kola flan dövme yapmayn hele birde vucut çalışıyosanız.
Hayır benim değinmek istediğim nokta şu. Kişi zaten dövme yaptıracaksa ve dövme günah veya değil ikileminde kalıyosa zaten yaptırmaz,yaptırmamalı -inançları iyiyse-. Ben elhamdülillah müslümanım çok şükür. Ama konuya objektif bakıyorum.lanetledi kısmına katılmayacağım ama vücuduna bile bile zarar ve acı hissi veriyosan günahtır bunu herkez biliyor dövmenin derinin altına yapılması yani gerçek dövmede bir sorun yoktur burda deyinilmek istenen nokta derinin üstüne boyalarla veya hint kınasıyla yapılan dövme bu ise gusül abdestti almamıza manidir
lanetli kısmına katılmamam elbet peygamber efendimiz bu konu hakkında da görüşlerini bildirmiştir ama bu tarz söylerek değildir
bgmbrk eğerki sen müslümanım ve islamın şartlarına uyan bir gencim diyorsan bu konuyu en çok sen ele almalısın en önemli sebebi budur islamın şartlarına uyarmı uymaz mı
Arkadaşlar dövmenin günah olup olmadığı yaptıran kişinin kendisini ilgilendirir, onun ilgi alanına girer. Biz sadece yakışıp yakışmadığına bakarız, öneride bulunuruz. Lütfen konu dışına çıkmayalım ,konuyu saptırmayalım.