Dövme yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl?

Hoşuma gitti.

• Total voters
    32

Cheque

Üye
Bu dövme'yi gördüm hoşuma gitti. Yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl ergen işimi yoksa hoşmu duruyor ne diyorsunuz ?

Eklentiler

• pb5qj.jpg
    pb5qj.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 1.214
bence bu şekilde parmaklara yapılan dövme hoş durmuyor. estetik açıdan güzel bir vücudun varsa koluna,omzuna,sırtına veyahut göğsüne yaptırabilirsin. tabi ki iyi karar vermen lazım çünkü ileride sıkılırsan beğenmezsen sildirmek daha pahalı oluyor. yani astarı yüzünden pahalıya geliyor.

Sağ el sadece simgelerini yaptırıcam diğerleri daha sonra belki şuan sadece onları yaptırmayı düşünüyorum..
Bence çok kötü diyen arkadaş neden kötü aceba açıklarsan sevinirim :)

2pac (iki elini birlestirince thug life yaziyo) gibi yaparsan iyi durur ama bunlar kotu duruyo

Abi moralimi bozdunuz yaa ..Neyse biraz daha bekleyip bi kaç kişinin fikrinide alıyım ona göre karar vericem teşekkürler :)

Çok abartılı,çok fazla detaylı görünüyor.;)
Ne işle uğraştığınızı bilmiyorum ama kurumsal firmalarda vücudun görünen yerlerindeki bu tip dövmeler işe alımda sıkıntı yaratabiliyor.:rolleyes:Bu dövme sizin bir parçanız olacak, bunu enine boyuna iyice düşünüp karar vermeniz en doğrusu olacaktır :)

Sadece sağ eldeki simgeleri yaptırmayı düşünüyorum dostum oda abartı kaçarmı ki ? :/ Starbucks'ta çalışıyorum şuan sorun olucagını dusunmuyorum ama ilerde ne olur bilemem :/(

Sorun ilerde sıkıntı çıkmaması ve yapılan dövme ile mutlu olmanız diye düşünüyorum. :) İlerde sorun olduğunda,sildirmek için hem paranız giderken hem de canınız acıyacaktır.Yaşınızı bilmiyorum ama çevrenize özenmiş olabilir misiniz? Bence yine de aceleci davranmayın.:)

Yaş 18 şuan ki ruh halim dövme yaptırmalısın diyo .. Biliyorum ilerde pişman olurum belki ama her zamanda geleceği düşünerek hayat yaşanmaz çevremde pek dövmesi olan arkadaşım yok özentilik değil hoşuma gitti olabilir diye düşündüm öyle işte :)

Daha çok gençsiniz bence bu dövme ilerde size büyük problemler yaratabilir.Askerlik hayatınızda,İş ve sosyal yaşantınızda da sıkıntı çıkarabilir. Dövme yaptırma işini askıya almanızı öneririm :) Belli bir yaşa geldikten sonra yaptırmak en iyisidir.:D

ben hiç sevmedim
zaten dövmeyide sevmem
tabi renkler ve zevkler tartışılmazmış

Benim açıklama yapmama gerek kalmamış . Herkes çok kötü olduğunu söylemiş zaten . Kimin fikrini alacaksın ? 1 kişi bile olumlu yanıt vermemiş . Ama bence sen bu dövmeyi yaptıracaksın:)

Dövmeciye gittim gösterdim olur dedi yaparız genelde rock'cılar parmaklara yaparlar dedi sen ne işi yapıyosun diye sordu oda sbux. da çalışıyorum dedim senınde işin genelde elle oldugu için atılma riskin olablır dedı mudur'unle gorus oyle geldı dedı ... Sonra işte isim yazma konusu acıldı bu resimdeki (drop dead) yazı fontunda ismimi yazdırcam sanırım 200tl fiyat çekti yada biraz daha bekleyip avatarımdaki melek resmini yaptırmayı düşünüyorum gösterdim hımm güzelmiş dedi bunada 750 tl fıyat çekti :)

El, önkol,boyun, yüz, ense..buralara dövme yaptırma.
Vücudunun kapalı bir bölgesine yapmanı öneririm.
Bu dövmeyi de parmaklarda olmasının haricinde ,ayriyetten hiç beğenmedim :)

Bende dövme yaptırmak istiyorum, fakat böyle elime dövme yaptırmam.
Hem dövme kötü, hem elime dövme yaptırmam.
Sağ ön koluma yazı yazdırmayı düşünüyorum ama ne yazdıracağım konusunda kararsızım.
Bende 16 yaşındayım.

Back
Yukarı