Düşük Karbonhidrat Diyetim Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Epira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Epira

Üye
Yaptığım Yemek Programına Göre
1.351.31 Kalori
174.865 Protein
40.63 Yağ
60.155 Karbonhidat Mevcut Sizce Kalori Alımım Az Mı Bana Öyle Geldi Nedense
Kilo: 86.5
Yağ Oranı: 17.6
Boy:185 Cm

Cok sert bir diyet olmus. Neden bu kadar sert bir sekilde kilo vermeye calisiyorsun? Bu kadar kiloyu herhalde 1 ayda almadin dimi. O yuzden 1 ayda vermeye calisman da dogru olmaz. Vucuduna saygi gostermeli, ona vakit tanimalisin.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok sert bir diyet olmus. Neden bu kadar sert bir sekilde kilo vermeye calisiyorsun? Bu kadar kiloyu herhalde 1 ayda almadin dimi. O yuzden 1 ayda vermeye calisman da dogru olmaz. Vucuduna saygi gostermeli, ona vakit tanimalisin.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Haklısın ama Karbonhidratı Miktarını Arttırınca Kilo Veremiyorum
Bende Böyle Bir Diyet Düşündüm Açıkcası

normal bir insan 300 400 karbonhidrat alması gerekiyor günlük. yağ oranıda düşük 40 gr yağda sorun. bu şekilde istediğin başarıya ulaşman erken olmaz başka sıkıntılarda çıkabilir sana. 1300 kalori nedir dostum. bir bayan bile ölüm diyeti diye yapar bu tarz diyeti. bir erkeksin daha çok ihtiyacın var. en az 1900 kalori alman lazım.
http://www.agirsaglam.com/beslenme-rehberi/#KALORILER
alt sayfalarda 1900 kalorilik diyet var bir bak bu tarz birşey yapman lazım

normal bir insan 300 400 karbonhidrat alması gerekiyor günlük. yağ oranıda düşük 40 gr yağda sorun. bu şekilde istediğin başarıya ulaşman erken olmaz başka sıkıntılarda çıkabilir sana. 1300 kalori nedir dostum. bir bayan bile ölüm diyeti diye yapar bu tarz diyeti. bir erkeksin daha çok ihtiyacın var. en az 1900 kalori alman lazım.
http://www.agirsaglam.com/beslenme-rehberi/#KALORILER
alt sayfalarda 1900 kalorilik diyet var bir bak bu tarz birşey yapman lazım
Hocam bunu Denedim Ama Kilo Veremiyorum Bu Kalori Miktarı İle Onun İçin Bu Kadar Düşürdüm Kaloriyi

Back
Yukarı