Dünkü Antremanımdan Sonra Bugun Acı Hissetmiyorm !

Arkadaşlar Dün Yok İyi Çalıştım . Bu Haftaki 2nci Göğüs Çalışmamdı ( Arada 4 Gün Oynuyor ) . Acı hissetmiyorum bugun . Neden dir ? Gelişme olmadı mı acaaba?bench_O

soru saçma değil... O acıyı hissetmek çok önemli ve motivasyon sağlayıcı bir şeydir.
Set aralarını biraz daha fazla tutman bunda etkili olmuş olabilir.Nizami yapmamışsındır veya.Daha kısaltmayı dene 30-40 sn de girip kendini zorlarsan sorun olmaz.

Haftada 2. gögüs çalısman oldugu ıcın agrı olmaması normal bnde bu soruyu bı arkdasıma sormustum 3-4 gun once gogus antremanını 1 gune ındırırsen agrı hıssedersın ama 2. antremanda agrı olmaz kaslar gerılmeye ısındıgı ıcın

hareketi yaparken o bölgedeki kasın çalıştığını hissediyormusun?
kaldırdığın ağırlıklar yeterli mi?
set arası ne kadar dinleniyorsun?

bende de bu durum geçerli.. net açıklama yapıcak varmı, arama yapın muhabbetine girmeyin link bulamadığımızdan yazıyoruz.

bendede bazen aynısı olur ama çok değil 1 gün sonra bariz bi şekilde hissederim çalıştığım bölgeyi.
dinlendikçe çıkıyor agrılar bende son zamanlarda
yani yeterli dinleniyormu vücudun bence o önemli olan.
ama benimki sanırım yaşlada biraz ilintili bir olay.

aynı durum bendede var önceden çalşma esnasinda göğüsmde agri hissederken suanda sadece göğs kısmıma parmaklarimla bastirinca hafif bi agri hissediyrm

Back
Yukarı