"Dünya Şampiyonuyum" Yalanı!

mevsres

Üye
Şimdi kesinlikle amacım ukalalık yapmak değil, ancak bazı insanlar yanlış bilgiler vererek halkı manipüle ediyorlar.

Şu an Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan veya Beyaz Show'a katılan veya herhangi bir televizyon programına katılan ve "Ben dünya şampiyonuyum" diye kendini tanıtan bilek güreşçileri olsun, Powerlifter'lar olsun, boksörler olsun ve genel olarak bütün sporcuların %99'u gerçek şampiyon değillerdir.

Mantık şudur, adam Avrupa'da düzenlenen amatör bir yarışmaya katılmıştır birkaç ülkeden katılımın olduğu ve o yarışmada 2'ci olmuştur veya 1'ci olmuştur ve diyorduk ki "Ben Avrupa ikincisiyim" veya "Avrupa birincisiyim" halbuki o adamları gerçek şampiyonlar ile kıyaslasan isimleri yan yana bile yazılamaz.

Veya adam atıyorum Ukrayna'da düzenlenen amatör bir bilek güreşi turnuvasına katılmıştır, dünyanın bir çok yerinden katılımın olduğu ve orada birinci olmuştur ve "Ben dünya bilek güreşi şampiyonuyum" diyordur, Halbuki adamı gerçek bilek güreşi şampiyonu ile karşılaştırsak Allah bilir 2 elle bile yenemez.

Guzel bir noktaya deginmissin mevres, dedigin ilgili kisinin nasil lanse edildigi yeterince bir algi yaratiyor zaten.. sonucta show/reklam dunyasindayiz .. vatandas 'dunya sampiyonu' lafini duyunca baska soru sormuyor zaten..

Ornegin milli gururumuz kenan sofuoglu, o da dunya sampiyonu ama neyin sampiyonu?
Sampiyonluklari hep supersport klasmaninda onun ustunde iki veya uc klasman daha var ornegin motoGP dunyadaki en ust en iyilerin yaristigi.. orda kendisinin hic bir basarisi yok.

Kucumsemek icin soylemiyorum, ukrayna'daki herhangi bir bilek guresi, ya da x ulkesindeki atletik fizik vs kazanmak, hele bir ulke adina birincilik almak takdir edilmeli.. ama insanlar neyin ne oldugunu bilsinler tabi

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

buna bir örnekte survivor yarışmacılarını verebiliriz atakan arslan sabriye şengüül adem kılıççı hepsi dünya şampiyonu ama neyin şampiyonu

boksda dünya şampiyonu anthony joshua dır atakan sabriye adem kıllıçı hadi sabriye bayan bu anthonyla kapışsa bu adam ademin atakanın dişlerini ellerine verir zamanında mike taysonlar muhammed aliler vardı babam anlatır gece 4 de kalkar mısır patlatırdık tam oturup uzun maç izlicez derken mike tayson rakibe bi yumruk atar mac 1 dk da biter bizde yatar uyurduk demişti

dostum siklet farkı var aralarında boksta bir sürüdünya şampiyonu vardır çünkü sikletli bir spordur antony joshua da ağırsiklet şampiiyonudur atakanın ve sabriyenin dalı da kick boxtur saçmalamışsın

dostum siklet farkı var aralarında boksta bir sürüdünya şampiyonu vardır çünkü sikletli bir spordur antony joshua da ağırsiklet şampiiyonudur atakanın ve sabriyenin dalı da kick boxtur saçmalamışsın
atakan ve adem kıllıçcı neyin şampiyonu bide atakanın kick boks yaptığını biliyorum ama bunlar öyle en büyük turnuvunanın şampiyonu değil şöyle düşüm adam nabba yı kazanıyor ben dünya şampiyonuyum 1 numarayım diyor adam mr.olimpia yı kazanıyor ben dünya şampiyonuyum 1 numarayım diyor olay bu biz türkler dünya çapında dandik turnuvalada bir şeyler yapıyoruz sonra dünya şampiyonu gibi dolaşıyoruz boks sporu yapan ve şampiyon olan herkes hemen hemen herkes zengindir ademe bakıyorsun orta halli

Güzel bir konu. Ama sonuçta, bu insanlar için önemli olan yansıttıkları etiket:) Çünkü bununla piyasa oluşturacaklar.
Hayat çok kısa.İnsanları ne kadar kandırabilirsen o kadar kârdır anlayışı var.
Birkaç yıl önce Türkiyeye gelen bir kadın, dünyanın en yüksek IQ lü kadınıyım diyerek, büyük üniversitelerin organizasyonlarına ve davetlerine katılıp para karşılığı seminer vermişti.
Gerçi Türkiyedeki rektörleri, dekanları ve profesörleri bile kandırıp bunları yaptığına göre, zeki olduğu kaçınılmaz:)

Guzel bir noktaya deginmissin mevres, dedigin ilgili kisinin nasil lanse edildigi yeterince bir algi yaratiyor zaten.. sonucta show/reklam dunyasindayiz .. vatandas 'dunya sampiyonu' lafini duyunca baska soru sormuyor zaten..

Ornegin milli gururumuz kenan sofuoglu, o da dunya sampiyonu ama neyin sampiyonu?
Sampiyonluklari hep supersport klasmaninda onun ustunde iki veya uc klasman daha var ornegin motoGP dunyadaki en ust en iyilerin yaristigi.. orda kendisinin hic bir basarisi yok.

Kucumsemek icin soylemiyorum, ukrayna'daki herhangi bir bilek guresi, ya da x ulkesindeki atletik fizik vs kazanmak, hele bir ulke adina birincilik almak takdir edilmeli.. ama insanlar neyin ne oldugunu bilsinler tabi

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Kardes sacmalamissin adamin deginmek istedigi ile kenan sofuoglu örneginin ne alakası var,kenan kendi klasmanında dünya şampiyonudur ve tescillidir.Sanki 5-10 kişi bir araya gelip yarisma düzenlemiş gibi anlatmışsın supersportu

Kardes sacmalamissin adamin deginmek istedigi ile kenan sofuoglu örneginin ne alakası var,kenan kendi klasmanında dünya şampiyonudur ve tescillidir.Sanki 5-10 kişi bir araya gelip yarisma düzenlemiş gibi anlatmışsın supersportu
dediği şey doğru ama moto gp ap ayrı klasman ve asıl üst seviye iken kenan ın yarıştığı klasman daha yeni yarışmayan giren tecrübesiz amatör klasmanı

bu yarışma olayınıda tadında bırakmak lazım her yarışmaya katılmak bana salakça gelmeye başladı
başta yaşar küçük abi gibi her yarışmaya katılıyor üstüne birde yarışmaya girmek için parada veriyor
almışsın alacağın kadar ödül madalya kupa belge,bırak artık bu işleri kilo ver,aşırı yağlanma sonucu ölecek adam
ağırsağlam ekibide aynı şekilde her yarışmaya atlıyorlar

Back
Yukarı